Dags för nedsläpp i SCA-cupen!
Publicerad: 2023-08-28
På tisdagskvällen tar vi oss an Björklöven hemma i Hägglunds Arena, i vad som är startskottet för en intensiv matchvecka med SCA-cupen.

INTERVJUER

Se och hör både Mattias Karlin och backen Kristians Rubins (Premium) i MoDo Channel. Du hittar intervjuerna på denna länk.

SKADELÄGET

Indisponibla på tisdagen är forwarden Riley Woods och backen David Rundblad. Den förstnämnde är närmare spel än lagkapten Rundblad och enligt Mattias Karlin blir det förhoppningsvis spel för Woods denna vecka, på torsdag eller lördag. Rundblad spelar definitivt inte denna vecka men det finns vissa förhoppningar om att han ska kunna gå på is efter helgen.

KÖP BILJETT

Du kommer väl upplever hockeyn där den är som bäst, och stöttar laget, på plats? Faktum är ju dessutom att detta är den sista matchen hemma i Hägglunds Arena innan SHL drar igång.

Ståplats, sittplats, eller varför inte en plats i vår restaurang? Säkra din plats här!

PARKERING

❗️ På grund av ett annat evenemang kommer det att finnas begränsade parkeringsmöjligheter vid Hägglunds Arena.

Tips på andra större parkeringar i stan:
➡️ Parkeringshuset vid Paradiset
➡️ Rådhusparkeringen
➡️ P-Garage Magasinet  

SPELSCHEMAT

Efter att vi gjort upp med Björklöven är det match varannan dag i veckan. På torsdag möter vi Mora med nedsläpp klockan 19.00 och på lördag väntar Timrå klockan 17.30. De två sistnämnda matcherna spelas i Brandcode Center i Sundsvall. Vill du se matcherna på plats kan du säkra biljetter på denna sida.

TV-SÄNDNINGAR

Samtliga matcher i SCA-cupen sänds av Bonnier News, däribland Expressen och Örnsköldsviks Allehanda. MoDo-Björklöven kan se du hos Expressen här eller hos ÖA här, förutsatt att du har abonnemang hos någon av dem.

Press- och kommunikationsansvarig Jon Häggqvist