Pär Styf gästar "Sitter du bekvämt?" i MODO Channel

4 augusti 2017 10:19

Det är fredag och det betyder att ett nytt avsnitt av MODO Channels intervjuserie "Sitter du bekvämt?" nu är ute. Den här veckan får vi under en halvtimme lära känna MODO Hockeys assisterande tränare Pär Styf på ett bättre sätt där allt från ledarskap till vikten av passion för att lyckas finns bland Martin Sedins frågor.


Sitter du bekvämt?

MODO Channels programserie "Sitter du bekvämt?" kommer under våren och sommaren att profilera ett 20-tal spelare, ledare och personer i och omkring MODO Hockeys organisation där nya avsnitt kommer ut fredagar.

I veckans avsnitt gästade MODO Hockeys assisterande tränare Pär Styf studion för att under en halvtimme avhandla sommaren och semestern, vikten av att ha tydliga hållpunkter under säsongen, sammanhållningen med gamla lagkamrater, uteidrott, den aktiva ishockeykarriären som inleddes mellan stolparna, kärleken till utveckling, ledarskap och mycket annat. Missa inte den här chansen att lära känna Pär Styf bättre!

Om MODO Channel

Med start den 14 februari utökades MODO Channel med en Premium-tjänst. Alla intresserade ges möjlighet att i MODO Hockeys web-tv ta del av kraftigt utökat innehåll med fler och bättre intervjuer och reportage, alltid senaste nytt från föreningen, isträningar samt direktsändningar med eftersnack efter hemmamatcher.

Kostnadsfritt innehåll kommer fortfarande att finnas i MODO Channel med bland annat intervjuer inför matcherna i HockeyAllsvenskan och SDHL samt nyhetsuppdateringar varje måndag. För dig som vill ta del av Premium-material kan du teckna abonnemang från 59kr/månaden (medlem eller säsongskortsinnehavare) eller klipp för klipp från 19kr/styck.

Till MODO Channel

Avsnitt 16 - "Sitter du bekvämt?" Pär Styf

Mer från MODO Channel

MODO Channel tog rygg på Martin Röymark (Premium)

Från damlagets återsamling och tester (Premium)

Från målvaktscampen 2017 (Premium)

Emil Albas VO2 max-test (Premium)

Nyhetsuppdatering måndag 31/7 med Edlund, Sundlöv och Särkijärvi