Henrik Björklund är veckans gäst i "Sitter du bekvämt?"

23 juni 2017 15:45

Det är fredag och i ett nytt avsnitt av MODO Channels intervjuserie "Sitter du bekvämt?" får vi under en halvtimme lär känna veckans gäst bättre. I avsnitt nummer 13 tar MODO Hockeys Henrik Björklund plats i studion för ett långt samtal.


Sitter du bekvämt?

MODO Channels programserie "Sitter du bekvämt?" kommer under våren och sommaren att profilera ett 20-tal spelare, ledare och personer i och omkring MODO Hockeys organisation.

I veckans avsnitt tog MODO Hockeys Henrik Björklund plats i stolen för att berätta om det bästa med att vara ishockeyspelare på heltid, ledarskap, den senaste säsongen i MODO Hockey, vad han roar sig med under långa bussresor, hur han trivs i Örnsköldsvik, hur han utvecklas som person sedan han blev pappa och mycket annat.

Om MODO Channel

Med start 14 februari utökades MODO Channel med en Premium-tjänst. Alla intresserade ges möjlighet att i MODO Hockeys web-tv ta del av kraftigt utökat innehåll med fler och bättre intervjuer och reportage, alltid senaste nytt från föreningen, isträningar samt direktsändningar med eftersnack efter hemmamatcher.

Kostnadsfritt innehåll kommer fortfarande att finnas i MODO Channel med bland annat intervjuer inför matcherna i HockeyAllsvenskan och SDHL. För dig som vill ta del av Premium-material kan du teckna abonnemang från 59kr/månaden (medlem eller säsongskortsinnehavare) eller klipp för klipp från 19kr/styck.

Till MODO Channel

Avsnitt 13 av "Sitter du bekvämt?" med Henrik Björklund