Magnus Helin är gäst i "Sitter du bekvämt?"

26 maj 2017 08:45

Det är åter igen fredag och förutom stundande helg finns även ett nytt avsnitt av MODO Channels intervjuserie "Sitter du bekvämt?" där vi under en halvtimme lär känna gästen i studion lite bättre som person. I det nionde avsnittet tar MODO Hockeys målvaktstränare Magnus Helin plats i studion för ett halvtimmes långt samtal med väldigt varierande ämnen.


"Sitter du bekvämt?"

MODO Channels programserie "Sitter du bekvämt?" kommer under våren och sommaren att profilera ett 20-tal spelare, ledare och personer i och omkring MODO Hockeys organisation.

I veckans avsnitt tog MODO Hockeys målvaktstränare Magnus Helin plats och i ett öppenhjärtigt samtal pratade han om uppväxten i Gällivare kommun, målvaktsdrömmar som ung, vikten av musiken, gitarrbyggandet, yrket som målvaktstränare, familjens betydelse och mycket annat.

Om MODO Channel

Med start 14 februari utökades MODO Channel med en Premium-tjänst. Alla intresserade ges möjlighet att i MODO Hockeys web-tv ta del av kraftigt utökat innehåll med fler och bättre intervjuer och reportage, alltid senaste nytt från föreningen, isträningar samt direktsändningar med eftersnack efter hemmamatcher.

Kostnadsfritt innehåll kommer fortfarande att finnas i MODO Channel med bland annat intervjuer inför matcherna i HockeyAllsvenskan och SDHL. För dig som vill ta del av Premium-material kan du teckna abonnemang från 59kr/månaden (medlem eller säsongskortsinnehavare) eller klipp för klipp från 19kr/styck.

Till MODO Channel

Avsnitt 9 av "Sitter du bekvämt?" - Magnus Helin