Boka din plats på Hovet när MODO Hockey möter AIK

25 oktober 2017 22:00
Herr

MODO Hockey gästar AIK och tack vare gott samarbete med hemmalaget kan du nu boka dina platser i arenan tillsammans med övriga MODOiter. MODO Hockeys supporterförening Lumberjacks ordnar dessutom resa till bortamatchen från Örnsköldsvik där två bussar redan är fullbokad. Nu tar vi över Hovet!


MODO Hockey reser till Stockholm för att på lördag den 28 oktober möta AIK på Hovet. Matchen startar 15:15 och du kan via länken nedan boka dina biljetter till matchen för att tillsammans med andra MODOiter stötta laget på plats. Från 13:00 finns även möjlighet att mötas upp på O'Learys i köpcentret Tolv Stockholm som ligger under Tele2 Arena. Boka även bord för mat på restaurangen via länken.

Boka dina platser till matchen på Hovet 28/10

Res med Lumberjacks från Örnsköldsvik

Om du inte bor i stockholmsområdet kan du resa tillsammans med Lumberjacks från Örnsköldsvik där en buss redan är fullbokad och en andra buss nu snabbt fylls upp. För dig som är medlem i supporterföreningen kostar resan och matchbiljetten endast 400 kronor. Läs mer om supporterresan och boka din plats på Lumberjacks.se.

Nu tar vi över Hovet!

Boka resa T/R från Örnsköldsvik och matchbiljett