Öppet hus och tack för säsongen-dagen lördag 25 mars

15 mars 2017 12:26

MODO Hockey bjuder in till öppet hus i Fjällräven Center under lördag den 25 mars. Under dagen sker autografskrivning med spelare från föreningen, friåkning på isen från 09:00, tipspromenad och hoppborg samt lunchservering. Vi har även erbjudanden på både säsongskort och souvenirer samt möjligtvis en helt avgörande kvartsfinal i J20-slutspelet.


MODO Hockey hälsar välkommen till Fjällräven Center under lördag den 25 mars där vi öppnar portarna 09:00 då dagen startar med friåkning på isen tillsammans med spelare från MODO Hockey. Självklart är Humlan även med på isen samt att kioskerna är öppna. För de yngsta finns även en hoppborg samt en tipspromenad med fina priser från MODO Hockey.

Istiden tar slut vid 10:30 och från 10:00 finns spelarna i entréhallen för att skriva autografer, vi har erbjudande på säsongskort samt rea i souvenirshoppen samtidigt som programmet från scenen och det finns sedan möjlighet att äta lunch i resturangen.

MODO Hockeys J20-lag avancerade till kvartsfinal och möter Timrå IK med start onsdag kväll på bortaplan. Match två spelas på hemmaplan fredag kväll 19:00 och en eventuellt tredje och helt avgörande match kan spelas lördag i Fjällräven Center.

Festligheter på kvällstid i entréhallen

Klockan 18:30 öppnar Guldbaren i entréhallen där vi erbjuder bra priser i baren samt filéfest för 249kr med en meny bestående av oxfilé, fläskfile´, lammfilé, kycklingfilé och laxfilé. Ett quiz sker under kvällen med sport- och musikfrågor där en trubadur underhåller.

Bord är bokningsbart via webben men drop-in är även möjligt i mån av plats. 18-årsgräns gäller under kvällen där festen fortsätter från 21:00 med trubadur och DJ fram till 02:00.

Varmt välkomna till en heldag i Fjällräven Center med aktiviteter för alla åldrar!