Svenska Spel
HockeyAllsvenskan logo

Hans Särkijärvi gäst i MODO Channels "Sitter du bekvämt?"

Publicerad: 2017-05-05 08:10

En ny vecka och ett nytt avsnitt av MODO Channels intervjuserie där vi under en halvtimme lär känna gästen i stolen bättre som både person och spelare eller ledare i MODO Hockey. I det sjätte avsnittet av programmet tar MODO Hockeys huvudtränare Hans Särkijärvi plats i studion.

"Sitter du bekvämt?"

MODO Channels programserie "Sitter du bekvämt?" kommer under våren och sommaren att profilera ett 20-tal spelare, ledare och personer i och omkring MODO Hockeys organisation.

I veckans avsnitt, det sjätte i ordningen, tog Hans Särkijärvi plats i stolen och berättade om uppväxten i Kiruna, hockeykarriären, den ständiga strävan efter känslan att vinna, husdjur och relationen till dessa, polisyrket, barndomsminnen från Örnsköldsvik och mycket annat.

Om MODO Channel

Med start 14 februari utökades MODO Channel med en Premium-tjänst. Alla intresserade ges möjlighet att i MODO Hockeys web-tv ta del av kraftigt utökat innehåll med fler och bättre intervjuer och reportage, alltid senaste nytt från föreningen, isträningar samt direktsändningar med eftersnack efter hemmamatcher.

Kostnadsfritt innehåll kommer fortfarande att finnas i MODO Channel med bland annat intervjuer inför matcherna i HockeyAllsvenskan och SDHL. För dig som vill ta del av Premium-material kan du teckna abonnemang från 59kr/månaden (medlem eller säsongskortsinnehavare) eller klipp för klipp från 19kr/styck.

Till MODO Channel

Avsnitt 6 - Hans Särkijärvi

 
Frank Eriksson
Press- och Marknadschef, MODO Hockey
Sitter du bekvämt?
 

Copyright © 2011-2017 MODO Hockey

 

Produktion och drift: Sports Editing Sweden AB