Svenska Spel
HockeyAllsvenskan logo

Pär Styf inför fredagens hemmamatch mot Björklöven

Publicerad: 2017-02-16 16:40

MODO Hockey drabbar för fjärde gången den här säsongen samman med Björklöven på fredag kväll med nedsläpp 19:00 i Fjällräven Center. De tidigare matcherna under säsongen har slutat med två segrar för MODO Hockey och en för Björklöven. "Diciplin och medvetenhet att vi ska göra varje sak rätt under hela 60 minuter blir det absolut viktigaste i matchen mot Björklöven på fredag", säger MODO Hockeys assisterande tränare Pär Styf inför matchen.

Pär Styf i MODO Channel

Mer web-TV inför MODO Hockey - Björklöven

För MODO Hockey blev det en tung förlust i onsdagens bortamatch i Södertälje där hemmalaget gick upp till en 3-0 ledning som MODO inte kunde hämta ikapp. I den tredje perioden reducerade Emil Molin till 1-3 innan Henrik Björklund gjorde 2-3 i den tredje periodens fjärde minut. Men närmare än så kom inte MODO och matchen slutade 3-2 med skottstatistiken 38-28.

– Mycket av analysen grumlas fortfarande av känslorna från matchen men det som alla såg var att vi gjorde en bra tredjeperiod. Men innan tredje kom vi inte alls igång och upp i den nivå som vi vill, säger MODO Hockeys assisterande tränare Per Styf under torsdagens eftermiddag och fortsätter:

– Här och nu har vi inget svar på varför det blev så men inför den tredje perioden hördes en tydlig skillnad i omklädningsrummet. Drivet och engagemanget måste komma inifrån då det egentligen inte är viktigt vad som sägs utan hur det sägs och att det fungerar för att skapa energi. Det måste vi göra och sedan gå ut och visa det.

Välfylld Fjällräven Center i derbyt mot Björklöven

Det är dags för det fjärde och sista mötet med Björklöven i HockeyAllsvenskan 2016/2017 där de tidigare matcherna varit ordentliga publikfester med 3-5 i första mötet i Umeå som följdes upp av ytterligare seger med 4-3 efter straffar i Fjällräven Center. I det senaste mötet, med över 1000 MODOiter på plats i Umeå, vann Björklöven med 6-3. Under torsdagen var det frivillig isträning.

– I det skede vi är i serien kan vi bäst likna det vid ett slutspel där det gäller att ha orken och därför fick spelarna köra individuellt idag för att förbereda sig på bästa sätt inför fredagens match, säger Styf och fortsätter:

– Matcherna mot Björklöven har varit speciella den här säsongen och definitivt är det en höjdare att spela inför fullsatta läktare. Det som är otroligt viktigt är att hela tiden vilja mest i matcherna. Klockan tickar nedåt och det gäller att gilla det här läget och de som gillar det mest kommer att få ut mest av de här matcherna.

Läget i MODO Hockey

Jan Brejcak har en match kvar på sin avstängning och kommer inte till spel. Byron Ritchie är fortsatt inte är aktuell för spel medan Pär Edblom och Tommy Enström sedan tidigare är borta för resten av säsongen. Laget tas ut på matchdagen.

Det finns fortfarande biljetter till matchen och dessa införskaffas enklast hos ett biljettombud i Örnsköldsvik med omnejd samt på modo.ebiljett.nu.

Premiär för MODO Channel Premium

Med start 14 februari utökades MODO Channel med en Premium-tjänst. Alla intresserade ges möjlighet att i MODO Hockeys web-tv ta del av kraftigt utökat innehåll med fler och bättre intervjuer och reportage, alltid senaste nytt från föreningen, isträningar samt direktsändningar med eftersnack efter hemmamatcher i HockeyAllsvenskan.

Kostnadsfritt innehåll kommer fortfarande att finnas i MODO Channel med bland annat intervjuer inför matcherna i HockeyAllsvenskan och SDHL. Du kan redan nu utan kostnad registrera dig och prova på Premium-tjänsten för att ta del av allt premiummaterial till och med den sista februari.

Till fredagens match finns spelarintervjuer inför matchen, torsdagens frivilliga isträning, fredagens matchvärmning med efterföljande intervjuer och fullmatat eftersnack direkt efter slutsignalen.

Direkt till MODO Channel

 
Frank Eriksson
Press- och Marknadschef, MODO Hockey
DERBY PÅ FREDAG KVÄLL
Fredag 17 februari 19:00
Fjällräven Center

Förköp biljetter till matchen
Familjebiljetter

Familjebiljetter

Gå hela familjen på ishockey där priset på familjebiljetterna endast är 100kr per biljett för en familj som består av två vuxna och minst ett barn. Barn under fem år har gratis inträde om de sitter i vuxens knä.

Boka dina familjebiljetter till nästa hemmamatch i HockeyAllsvenskan

HockeyAllsvenskan 2016/2017
GP GD  P
1 Mora 45 40 93
2 Karlskoga 45 46 82
3 Pantern 45 12 79
4 Timrå 45 17 78
5 Västervik 45 14 75
6 Tingsryd 45 16 70
7 AIK 45 -7 66
8 Vita Hästen 45 1 65
9 Almtuna 45 8 64
10 Oskarshamn 45 -12 61
11 MODO 45 -16 61
12 Västerås 45 -27 56
13 Björklöven 45 -40 54
14 Södertälje 45 -52 41
MODO Hockey poängliga
Profilbild

Henrik Björklund

Mål

20

Assist

17

Poäng

37
2 Emil Molin 36
3 Patrik Karlkvist 34
4 David Rundqvist 22
5 Oscar Steen 22
 

Copyright © 2011-2017 MODO Hockey

 

Produktion och drift: Sports Editing Sweden AB