Urban Omark klar för två nya säsonger i MODO Hockey

9 maj 2017 14:18

MODO Hockey och Urban Omark har tecknat kontrakt för de två kommande säsongerna där Omark fortsätter som huvudtränare för MODO Hockey J18. "Vi har nu säkrat en viktig pusselbit i juniorverksamheten för de två kommande säsongerna. Urban Omark har ett färskt SM-guld med sig i bagaget och det känns givetvis väldigt roligt att han väljer att fortsätta i MODO Hockey", kommenterar MODO Hockeys sportchef Micke Sundlöv.


Urban Omark, 39, har de fem senaste säsongerna tillhört MODO Hockeys juniorverksamhet där han från säsongen 2012/2013 till säsongen 2015/2016 var assisterande tränare för J18. Säsongen 2013 slutade med silver i slutspelet innan det 2014 blev SM-guld efter seger över Linköping i finalen.

Den förra säsongen var Omarks första som huvudtränare och även denna gång slutade säsongen med SM-guld efter seger över Frölunda i finalen. Det står nu klart att Omark fortsätter som huvudtränare för MODO Hockey J18.

– Det här känns väldigt bra och den vision som Micke Sundlöv presenterat inför framtiden med föreningens långsiktiga planer känns rolig att få vara en del av, kommenterar Omark och avslutar:

– Ledarteamet för herrarnas representationslag är spikat och vi har alla förutsättningar för gott samarbete. Att nu få chansen att få bygga vidare på det vi gjort under flera säsonger bådar för en väldigt intressant framtid och jag ser fram emot både hur föreningen och hur individerna i föreningen kommer att utvecklas.

Kontraktet mellan Urban Omark och MODO Hockey gäller för de två kommande säsongerna, till och med säsongen 2018/2019.