Pristagare på MODO Hockeys årsmöte

26 juni 2017 19:46

Stora Grabbar delade tillsammans med Foppastipendiet traditionsenligt ut priser på MODO Hockeys årsmöte. Saknas på bilden ovan bland pristagarna gör årets damspelare Annie Svedin samt årets damjunior Ellen Lövgren.


Stora Grabbars pris till årets herrspelare

Han har gjort en fantastisk utveckling under den gångna säsongen. Från juniorspelare till att vara en av herrlagets ledande backar. Han representerade även juniorlandslaget under säsongen och kommer nu att fortsätta utvecklas i MODO Hockey.

Stora Grabbars pris till årets herrspelare tilldelades Jesper Sellgren.

Stora Grabbars pris till årets damspelare

Hon är en nygammal bekantskap som klev in och motsvarade allas förväntningar både på isen som utanför. Levererar alltid 100% och har med sin positiva inställning bidragit till god stämning i gruppen samtidigt som hon tagit ansvar över sitt eget agerande och ställt krav på sina medspelare.

Stora Grabbars pris till årets damspelare tilldelades Annie Svedin

Stora Grabbars pris till årets föreningsdomare

Årets pristagare har gått från att vara en tystlåten och blyg person till en person som tar för sig mer och mer både på och vid sidan av isen. Han har visat en enorm vilja att utveckla sig i sin domarroll och har därigenom utvecklats enormt under denna säsong. Han visar ett stort lugn på banan och en säkerhet i besluten vilket gör att spelare och ledare köper in på de beslut han tar.

Priset till årets föreningsdomare tilldelades Kalle Öberg

Stora Grabbars pris till årets U16-spelare

Pristagaren är en spelare som gått hela vägen genom MODO Hockeys verksamhet från Tre Kronors hockeyskola fram till att nu blivit antagen till Hockeygymnasiet. Han har under säsongen gjort stora framsteg och varit en av de ledande spelarna i sitt lag.

Stora Grabbars pris till årets U16-spelare tilldelades Emil Westman.

Stora Grabbars pris till årets ledare

Med ett aldrig sinande engagemang för MODO Hockey ställer pristagarna upp i vått och torrt vare sig det är juniormatcher, ungdomscuper eller representationslagen som spelar matcher. Positiv inställning, noggrannhet och entusiasm kännetecknar pristagarna som i det närmaste är en institution i MODO Hockey.

Stora Grabbars pris till årets ledare tilldelades Janne och Karin Forsberg

Foppa stipendiat til årets ungdomsledare

En ledare som brinner för ungdomsidrott med ett fantastiskt driv, nytänk och innovativa idéer till förbättring. Han finns alltid där för barnens bästa och ser till att alla både blir sedda samt utvecklas.

Foppa stipendiat til årets ungdomsledare tilldelades Andreas Byström

Foppa stipendiat til årets U16-spelare

Han har varit en ledande spelare under den gångna säsongen och tar ett stort ansvar och ger alltid sitt yttersta. Pristagaren har även under säsongen representerat juniorlandslaget i U16 och var även lagkapten i Ångermanlands TV-puck-lag.

Foppa stipendiat til årets U16-spelare tilldelades Simon Andersson

Foppa stipendiat til årets damjunior

Hon har tack vare sin höga ambitionsnivå tagit stora kliv i sin utveckling som både spelare och person. Bidrar alltid med positiv energi och har utvecklats till en ledande spelare vilket hon visade prov på när hon även spelade med damlaget under den föregående säsongen.

Foppa stipendiat til årets damjunior tilldelades Ellen Lövgren