Örnsköldsvik-Kalaset 4-5 augusti 2017

25 april 2017 10:40

Sommaren 2016 hade Örnsköldsvik-Kalaset premiär utanför Fjällräven Center en varm augustikväll med Miriam Bryant som det stora dragplåstret på scenen. Arrangörerna Karlsson & Norberg tillsammans med Evenemangsarenan i Örnsköldsvik AB tar nu sikte mot sommarens kalas som har utökats till en två dagar lång fest och äger rum fredag till lördag den 4-5 augusti.


Med fler artister, temabarer, VIP-balkonger, food courts och open air ser sommarens Örnsköldsvik-Kalas ut att bli något alldeles extra. Med en tro och en förhoppning om ett lika vackert väder som fjolårets upplaga kommer årets kalas att arrangeras helt utan tak, scenen flyttas och placeras mer centralt framför VIP-balkongerna samt att de olika barerna och matstånden ramar in alltsammans i en stor cirkel vilket ger besökaren god sikt mot scenen från områdets alla hörn.

Food courten kommer att sälja hambugare, souvas, langos samt korv med bröd. Kalaset kommer att ha två fullt utrustade ”Kalas-barer” samt olika temabarer inne på området. Exempelvis kommer det att finnas en frisk rosé- och bubbelbar samt en GT-bar med olika varianter av gin & tonic. Mer information om de olika temabarerna sker löpande fram till Kalaset.

Sommarens artister

Magnus Carlson

Vi välkomnar varmt Magnus Carlson till kalaset! Magnus är kanske främst känd som sångaren i Weeping Willows men också från den senaste säsongen av tv4-programmet Så Mycket Bättre där han vann det svenska folkets hjärta med sina lidelsefulla och soulfyllda tolkningar. Med en röst som fängslar tog han sig bland annat an Jill Johnsons ”Kärleken är” och gjorde den oförglömlig som ”Eternal love”. Magnus säger i ett pressmeddelande inför sin sommarturné ”Detta är mitt bästa och roligaste musikår någonsin. Det blir souligt dansanta och förhoppningsvis även tänkvärda konserter. Välkomna!”

Lyssna på Magnus Carlson på Spotify / Youtube

Hoffmaestro

Kalaset har äran att välkomna den fullkomligt energisprängda gruppen Hoffmaestro till sommarens scen! Låten ”Highway man” har knappast gått någon obemärkt förbi liksom ”Seize the Day” och ”Memories in Blue”. Sedan 2005 har denna grupp på tolv starka medlemmar spridit underbara toner inom skank-a-tronisk punkadelica och till sommarens kalas kommer de se till att vattnet i Örnsköldsviksfjärden kokar.

Lyssna på Hoffmaestro på Spotify / Youtube

Hearts & Colors

Hearts & Colors är duon som gjort viral succé med sina tolkningar av artister som bl.a. Ed Sheeran, Owl City och One Direction. Utöver deras frammarsch på sociala medier har de sammanlagt spelats över 100 miljoner gånger på Spotify, där enbart deras singel ”Lighthouse” har över 65 miljoner streams.

Nu är Hearts & Colors aktuella med nya singeln ”For The Love” samt att de på allvar tar klivet in på den Svenska live-scenen. Det är med varm hand vi välkomnar denna duo till årets kalas.

Lyssna på Hearts & Colors på Spotify / Youtube

Smash Into Pieces

Bandet Smash Into Pieces fulländar sommarens kalas genom att föra in rockgenren till scenens musikutbud. Örebrobandet bildades 2008 och har sedan dess vunnit Bandit Rock Awards och varit förband till bland annat Alter Bridge och Halestorm. I januari 2017 släpptes det senaste albumet ”Risa and Shine” som tätt följdes av en omfattande turné i USA och Kanada. Vi hälsar de varmt välkomna till årets kalas!

Lyssna på Smash Into Pieces på Spotify / Youtube

Biljetter

Klicka här för att köpa din biljett online!

Förköp, 1 kväll: 375 kr (exkl. serviceavgift)
Förköp, 2 kvällar: 600 kr (exkl. serviceavgift)
Åldergräns: 18 år

OBS! Begränsat antal platser till detta pris! Först till kvarn gäller.

Köp i dörren, 1 kväll: 395 kr
Köp i dörren, 2 kvällar: 650 kr
Åldersgräns: 18 år

VIP på balkong med Pharmarium: 995 kr (exkl. serviceavgift)
Inkluderar inträde en kväll, plats på balkong, plockmat samt tre drinkbiljetter.
Åldersgräns: 18 år

Du kan utöver vår onlinetjänst även förköpa din biljett hos
MODO Hockeys biljettavdelning, 0660-21 66 10, [email protected]
samt ute hos MODO Hockeys biljettombud som finns listade här.

Frågor angående evenemanget? Kontakta oss! Karlsson & Norberg
070-542 70 20, [email protected]

Evenemangsarenan i Örnsköldsvik AB
0660-21 66 21, [email protected]

Örnsköldsvik-Kalasets samarbetspartner
ERA Mäklarbyrå, Örnsköldsvik