Välkänd trio besöker Äldregalan 2017

27 januari 2017 10:00

Äldregalan 2017 är här med en nostalgitripp i schlagerns tecken. Vi kommer tillsammans få ta del av några av de absolut med kända schlagerdängorna vi minns. Plats på scenen ser vi den enade och rutinerade trion – Siw Malmkvist, Lill-Babs och Ann-Louise Hansson! Tillsammans har de underhållit publiken sedan 1950-talet. Med sig har de Benneth Fagerlund samt att Lars T Johansson är kvällens konferencier.


Siw Malmkvist gjorde sitt genombrott som värdinna i Lennart Hylands tv-underhållning ”Stora famnen”. Samma år blev hon förstapristagare i Melodifestivalen med låten ”Augustin”. Sedan dess har Malmkvist underhållit svensk, som internationell, publik med bland annat låtar som ”Tunna skivor” och ”Flickor bak i bilen”. Malmkvist är också känd som tidigare flitig skådespelare, och tidigare filmstjärna i Danmark. Idag är Siw Malmkvist en aktiv artist runt om på Sveriges scener som utan tvekan bjuder på go’ bitar som ”Jazzbacillen”, ”Slit och släng” och ”Lyckans ost”.

Ann-Louise Hanson är en för många en gedigen deltagare i Melodifestivalen, där hon deltagit hela 13 gånger. Dessvärre ingen förstaplats, men svenska folkets hjärta har vunnit många gånger. Hanson har under åren framfört olika genres som visor och country. Bland annat genomförde hon en mycket populär turné 1964 tillsammans med Fred Åkerström och Cornelis Vreewijk med bland annat låten ”Min greve av Luxemburg”. Hanson är även en känd imitatör och har deltagit i en hel del turnéer och revyer. Med 50 låtar är Ann-Louise Hanson den kvinnliga artist som haft flest låtar på Svensktoppen.

Lill-Babs debuterade som ung på ”Barnens dag” i Järvsö 1953. Hennes högsta dröm var att få sjunga på Wivex i Sundsvall, och kort och gott slog drömmen in då direktören själv erbjöd henna att få komma dit och sjunga. Sen den tiden har Lill-babs flitigt framträtt med låtar som ”Är du kär i mej ännu Klas-Göran”, ”Itsy Bitsy Teenie Weenie Yellow Polka Dot Bikini” och ”En tuff brud i lyxförpackning”. Än idag är Lill-Babs en aktiv artist som bland annat har medverkat i det mycket omtyckta programmet ”Så mycket bättre”.

Publiken kan förbereda sig på en magisk afton med anekdoter, humor och oförglömliga hits ackompanjerade av kapellmästare Benneth Fagerlund. Och vem vet, kan det vara sista gången vi ser dem på scen? Missa inte denna oförglömliga kväll! Showen pågår i 3 timmar med 30 minuters paus i mitten.

Biljetter

Datum: Lördag 13 maj, 2017 Show: 19:00 - 22:00 (30 min paus)
Insläpp middagsgäster: fr. 17:00
Insläpp publik: 18:00
Plats: Fjällräven Center, Örnsköldsvik

Pensionär 335 kr
Övriga 385 kr

Priset inkluderar serviceavgifter och dylikt.

Förköp din biljett via modo-partner01.ebiljett.nu samt ute hos MODO Hockeys biljettombud som finns listade här.

Middag och show

Välkommen att boka bord i Restaurang Victory i samband med showen! Du kan boka ditt bord på vardagar mellan 08:00-16:30 på telefon 0660-21 66 00 samt [email protected]. Du kan även boka online på denna länk, där du enkelt kan klicka dig fram till rätt datum i bokningsverktyget. Välkommen!

Etagepaket, 625 kr
Varmrätt, dessert och kaffe.
Sittplats vid bord hela kvällen.

Showmeny, 275 kr
Varmrätt, dessert och kaffe.
För dig med egen biljett.

Läs mer på Äldregalan här.

Varmt välkomna till Fjällräven Center!