Per-Åge Skröder i specialavsnitt av "Sitter du bekvämt?"

8 september 2017 19:59

Per-Åge Skröder hyllas och tackas av inför MODO Hockey - Leksands IF i Fjällräven Center lördagen den 30 september. Därför tog Skröder plats i stolen hos Martin Sedin i MODO Channels "Sitter du bekvämt?" och i ett extra långt specialavsnitt får vi höra tankarna om karriären, de bästa minnena, de bästa spelarna han spelat med, betydelsen av nummer 10 och kärleken till Domsjö. Vi får även höra om MODO-hjärtat, det nya yrkeslivet och erfarenheter av det samt drömmar inför framtiden. Vi bjuder även på några godbitar i form av härliga mål från karriären!


En av MODO Hockeys största spelare med 600 matcher för föreningen och inte mindre än 210 mål kommer att bli hyllad inför nedsläpp i matchen den 30 september. Vi uppmanar alla MODOiter att ta tillfället i akt att visa sin uppskattning och tacka av ikonen Per-Åge Skröder!

Läs mer inför avtackningen av Per-Åge Skröder

Biljetter till MODO Hockey - Leksands IF

Sitter du bekvämt? - Per-Åge Skröder

Om MODO Channel

Med start den 14 februari utökades MODO Channel med en Premium-tjänst. Alla intresserade ges möjlighet att i MODO Hockeys web-tv ta del av kraftigt utökat innehåll med fler och bättre intervjuer och reportage, alltid senaste nytt från föreningen, isträningar samt direktsändningar med eftersnack efter hemmamatcher.

Kostnadsfritt innehåll kommer fortfarande att finnas i MODO Channel med bland annat intervjuer inför matcherna i HockeyAllsvenskan och SDHL samt nyhetsuppdateringar varje måndag. För dig som vill ta del av Premium-material kan du teckna abonnemang från 59kr/månaden (medlem eller säsongskortsinnehavare) eller klipp för klipp från 19kr/styck.

Till MODO Channel

Dags att teckna säsongskort för 2017/2018

Säsongskort för samtliga matcher är ett av de bästa sätten att stötta MODO Hockey den kommande säsongen. Just nu ingår även ett presentkort hos ICA Kvantum på 250kr vid tecknande av säsongskort för HockeyAllsvenskan 2017/2018.

Läs mer om säsongskort