Full fart i MODO Channel inför kvällens derby mot Björklöven

17 februari 2017 12:14

MODO Channel har mängder av material inför och efter kvällens derby mot Björklöven i Fjällräven Center. Inför matchen har vi uppsnack i flera former och sänder live klockan 14:00 nästa gång när vi uppdaterar biljettläget, läget med mat och dryck inför kvällens samt får besök av Hanna Svensson och MODO Hockeys VD Johan Widebro.


Med start 14 februari utökades MODO Channel med en Premium-tjänst. Alla intresserade ges möjlighet att i MODO Hockeys web-tv ta del av kraftigt utökat innehåll med fler och bättre intervjuer och reportage, alltid senaste nytt från föreningen, isträningar samt direktsändningar med eftersnack efter hemmamatcher i HockeyAllsvenskan.

Kostnadsfritt innehåll kommer fortfarande att finnas i MODO Channel med bland annat intervjuer inför matcherna i HockeyAllsvenskan och SDHL. Du kan redan nu utan kostnad registrera dig och prova på Premium-tjänsten för att ta del av allt premiummaterial till och med den sista februari.

Till MODO Channel

Uppsnack och eftersnack inför fredagens match

Vi har mängder med material inför matchen och kommer även att direktsända efter slutsignalen. Se följande länkar för material inför matchen:

Torsdagens frivilliga isträning i MODO Channel (Premium)

Pär Styf i studion inför matchen (frivisning)

Intervjuer med Jonathan Léman och Jesper Lindgren (Premium)

Fredagens matchvärmning på is (Premium)

Intervjuer med Tobias Ericsson och David Rundqvist (Premium)

Nästa gång vi sänder är klockan 14:00 idag, fredag, den sändningen ser du fritt i spelaren nedan eller på MODO Channel.

Biljetter till fredagkvällens match mellan MODO Hockey - IF Björklöven