Tobias Ericsson är gäst i "Sitter du bekvämt?"

19 maj 2017 13:27

Fredag och nytt avsnitt av MODO Channels intervjuserie "Sitter du bekvämt?" där vi under en halvtimme lär känna gästen i studion lite bättre som person. I det åttonde avsnittet tar MODO Hockeys Tobias Ericsson plats i studion för ett halvtimmes lång samtal.


"Sitter du bekvämt?"

MODO Channels programserie "Sitter du bekvämt?" kommer under våren och sommaren att profilera ett 20-tal spelare, ledare och personer i och omkring MODO Hockeys organisation.

I veckans avsnitt tog MODO Hockeys Tobias Ericsson plats och berättade om sin uppväxt, sin hockeykarriär så här långt, husköpet i Örnsköldsvik, hur han förändrats som hockeyspelare i samband med att han blev pappa och mycket annat.

Om MODO Channel

Med start 14 februari utökades MODO Channel med en Premium-tjänst. Alla intresserade ges möjlighet att i MODO Hockeys web-tv ta del av kraftigt utökat innehåll med fler och bättre intervjuer och reportage, alltid senaste nytt från föreningen, isträningar samt direktsändningar med eftersnack efter hemmamatcher.

Kostnadsfritt innehåll kommer fortfarande att finnas i MODO Channel med bland annat intervjuer inför matcherna i HockeyAllsvenskan och SDHL. För dig som vill ta del av Premium-material kan du teckna abonnemang från 59kr/månaden (medlem eller säsongskortsinnehavare) eller klipp för klipp från 19kr/styck.

Till MODO Channel

Avsnitt 8 - Tobias Ericsson