Mängder av livemusik på lördag i Fjällräven Center

7 januari 2016 12:00

I samband med lördagens match mellan MODO Hockey och Skellefteå AIK i Fjällräven Center är arenan även fylld av musik innan och efter matchen. Inför nedsläpp bjuder vi på inte mindre än tre olika trubadurer och efter matchen är det i vanlig ordning efterfest i och utanför Guldbaren där partyorkestern Riff Raff Ruff återvänder som underhållning.


Partyorkestern riff riff ruff startades 1997 som ett renodlat coverband med inriktning på partymusik med bra drag. 50-talsrock, disco, schlager, hårdrock – Idag finns allt från Elvis via AC/DC och Gyllene Tider till Swedish House Mafia på repertoaren och allt framförs live utan förinspelad musik. Bandet har tidigare besökt Guldbaren och spelat på efterfest i Fjällräven Center och alla som var på plats för den konserten vet att det är enormt mycket glädje och drag som väntar nu på lördag.

MODO-Kai i supporterbaren innan matchen

Inför matchen bjuds det på musik och trubadurer på inte mindre än tre platser. Från öppningen av Fjällräven Center 14:00 spelas livemusik i Loungebaren på logeplan samt i Time Out. Från 15:00 blir det drag i Supporterbaren där "MODO-Kai" Kai Persson har med sig gitarren och spelar MODO-relaterade låtar från klockan 15:00.

Väl mött innan match för uppladdning och livemusik samt i Guldbaren i Fjällräven Centers entréhall direkt efter slutsignalen då Riff Raff Ruff spelar så länge publiken törstar efter mer.

Biljetter till MODO Hockey - Skellefteå AIK