Svenska Spel
HockeyAllsvenskan logo

EDM-scenen intar Örnsköldsvik 2017

Publicerad: 2017-08-30 07:30

Förbered er på en kväll med tunga drops och pulshöjande musik! Under kvällen gästas vi av tre välkända DJ's; GRABB, Wahlstedt och världsartisten Sophie Francis. Tillsammans har de spelat på några av de största EDM-festivalerna runt om i världen, som t.ex. Ultra Music Festival, ADE och Weekend Festival. Med en stor inomhusarena, ett enormt dansgolv och musik i världsklass kommer kvällen bjuda på den ultimata nattklubbskänslan. Var med och skriv historia när vi för första året river av detta evenemang och tillsammans med er ser till att lyfta taket på Fjällräven Center!

Sophie Francis har gjort 15 spelningar på BCM Mallorca (5:e högst rankade nattklubben i världen) där hon spelat B2B med Martin Garrix. Framträdande på Paellas Universitarias Valencia inför en publik på 35.000 människor, Ultra Miami Festival, flera av världens högst rankade nattklubbar enligt DJ Mag och hon kommer spela på Tomorrowland nu i sommar. Listan kan göras lång, men en sak är säker… Sophie Francis är ett namn att lägga på minnet.

GRABB består av DJ Felicia Nåfors och hennes två aktiva dansare Klara och Stina. GRABB startade 2012 och har sedan dess tagit över de svenska scenerna. GRABB har under åren spelat på några av de största festivalerna i Sverige: Bråvalla, Brännbollsyran, Peace and Love och Weekend Festival. Hennes mixningar av progressive house kommer utan tvekan få arenagolvet att skaka. För er som undrar… nej, det är inte en kille... det är en tjej.

Wahlstedt har fått sina sånger streamade över 26 miljoner gånger och det råder inget tvivel om varför Wahlstedts låtar har fått support från EDM-legendarer som Tiësto, David Guetta, R3hab, Showtek och många fler. Han har spelat tillsammans med Blasterjaxx på den gigantiska festivalen Amsterdam Dance Event (ADE) i Amsterdam som årligen besöks av över 350.000 personer. Vi kan utan tvekan vara säkra på att Wahlstedt kommer leverera en oförglömlig show.

Biljetter

Datum    Lördag 28 oktober 2017
Show 21:00-02:00
Insläpp    20:30
Plats Fjällräven Center
Ålder 18 år
   
Entré 475 kr
VIP 700 kr

OBS! Begränsat antal VIP-biljetter!
Priserna exkluderar serviceavgifter och dylikt.

Förköp din biljett online samt ute hos
MODO Hockeys biljettombud listade här.

Läs mer om Harbour Club här
Följ Harbour Club på Facebook

 
Nordic Blue Entertainment
info@nbentertainment.se
 

Copyright © 2011-2017 MODO Hockey

 

Produktion och drift: Sports Editing Sweden AB