Svenska Spel
HockeyAllsvenskan logo

Förnya ditt medlemskap i MODO Hockey

Publicerad: 2017-05-19 16:25

Medlemskap i MODO Hockey är giltigt under 12 månader från tecknade. Efter en fantastisk tillströmning av medlemmar under april och maj 2016 går nu många medlemskap ut och därför uppmanar vi alla att kontrollera och förnya medlemskap i föreningen. Är du medlem i MODO Hockey vill vi även att du ser över dina kontakt- och adressuppgifter då vi förbereder utskick av medlemstidningen MODOiten efter sommaren.

Du kan på följande länk förnya ditt medlemskap med ytterligare ett kalenderår eller uppgradera ditt medlemskap till ständig medlem. Vi vill även att du kontrollerar dina medlemsuppgifter då du kanske flyttat eller bytt telefonnummer under den senaste tiden. Vi vill att du ska få MODOiten hem i brevlådan och ber dig därför att skicka eventuella ändringar till medlem@modohockey.se.

MODO Hockey har sedan ett år tillbaka upphört med att skicka ut avier för betalning av medlemskapet. Vi har istället skickat e-post till de som enligt våra register inte förnyat sitt medlemskap och du kan via länken nedan välja att antingen betala via kort, banktransaktion eller få en pappersfaktura hem med posten.

Förnyar du ditt medlemskap sker det per automatik med ytterligare 12 kalendermånader från det datum medlemskapet går ut. Har ditt medlemskap gått ut återaktiveras det direkt din betalning skett.

Teckna eller förnya ditt medlemskap i MODO Hockey

Har du frågor eller funderingar kring ditt medlemskap? Maila medlem@modohockey.se 

Medlemskap i MODO Hockey

Som medlem i MODO Hockey stödjer du hela föreningens verksamhet och blir dessutom en officiell del av klubben i ditt hjärta.

Följande ingår i medlemsskap:

• Rösträtt på årsmötet.
• Medlemskort.
• Medlemstidningen MODOiten inför säsongen.
• Medlemsträff/match i Fjällräven Center.
• Exklusivt innehåll på web och i app
• Erbjudanden för medlemmar

Nuvarande priser och kategorier:

• Ungdom (födda 1999 eller senare) 150 kr/år.
• Vuxen (födda 1998 eller tidigare) 300 kr/år.
• Ständig medlem 3000 kr.

Teckna eller förnya ditt medlemskap i MODO Hockey

 
MODO Hockey
MODO Hockey
medlem@modohockey.se
MEDLEMSKAP MODO HOCKEY
Uppdaterad 2017-05-16 16:00

Medlemskap i MODO Hockey gäller under 12 månader. Fortsätt att vara en del av föreningen MODO Hockey genom att förnya ditt medlemskap via länken ovan. 

 

Copyright © 2011-2017 MODO Hockey

 

Produktion och drift: Sports Editing Sweden AB