Premiär för Annierika Cam - Ny programserie i MODO Channel

3 november 2017 08:40
MODO Channel

Det är idag dags för premiär av MODO Channels nya programserie under ledning av Annie Svedin och Erika Grahm. I det första avsnittet, som frivisas, får vi följa med på en rundvandring i Fjällräven Center. Häng med i Annierika Cam!


MODO Channel är MODO Hockeys web-TV som sedan februari även erbjuder en Premium-tjänst där alla intresserade ges möjlighet att ta del av kraftigt utökat innehåll med fler och bättre intervjuer och reportage, alltid senaste nytt från föreningen, isträningar samt direktsändningar med Eftersnack efter hemmamatcher i HockeyAllsvenskan.

Kostnadsfritt innehåll finns även fortsättningsvis i MODO Channel med bland annat intervjuer inför matcherna i HockeyAllsvenskan och SDHL samt nyhetsuppdateringar. För dig som vill ta del av Premium-material kan du teckna abonnemang från 59kr/månaden (medlem eller säsongskortsinnehavare) eller klipp för klipp från 19kr/styck.

Till MODO Channel

Premiär för Annierika Cam

Det första avsnittet av Annieerika Cam frivisas i MODO Channel nedan, men för att inte missa kommande upptåg från Annie Svedin och Erika Grahm rekommenderar vi att skaffa MODO Channel Premium.