Björn Edlund inför premiärhelgen av SDHL 2017/2018

7 september 2017 12:44

Premiärhelgen är äntligen här när startskottet av SDHL 2017/2018 sker på fredag kväll i Göteborg för MODO Hockeys räkning. Helgen bjuder på inte mindre än tre matcher på lika många dagar när back to back-mötet mot Göteborg kompletteras med matchen mot HV71 på bortaplan under söndagen. "Vi har sett fram emot den här veckan länge och det gäller att vi förbereder oss väl och håller fokus på det vi kan påverka. Men när väl pucken släpps gäller det att köra", kommenterar MODO Hockeys huvudtränare Björn Edlund inför matcherna mot Göteborg och mötet mot HV71.


MODO Hockeys förberedelser inför SDHL är snart till ända när premiärpucken släpps på fredag kväll i Göteborg. Säsongen 2017/2018 inleds med tre raka bortamatcher.

– Vi kommer att prata om att för det första ta en match i taget där vi bara kan påverka det som ligger närmast oss i tiden. Vi tränar bra och skapar energi inför att möta ett motstånd vi inte mött sedan tidigare, kommenterar MODO Hockeys huvudtränare Björn Edlund till MODO Channel och fortsätter:

– Göteborg har gjort stora förändringar i truppen och vi kommer inte att lägga för stor vikt vid deras lag utan istället fokusera på vår prestation och att göra så bra förberedelser som möjligt inför matchen.

Läget i MODO Hockey

MODO Hockey reser till Göteborg utan Matilda Holberg och Jenelle Kohanchuk där den sistnämde ansluter till laget senare under säsongen. Backen Mina Waxin är dock med på resan från damjuniorerna.

Hemmapremiären i Fjällräven Center sker nästa helg där tre raka matcher äger rum. Missa inte returmötet mot Göteborg på fredag kväll eller dubbelmötet mot Djurgården på lördag och söndag.

Har du ännu inte skaffat säsongskort till matcherna i SDHL är det hög tid att göra det nu. För 500kr ser du samtliga matcher som spelas på hemmaplan under säsongen.

MODO Hockeys spelschema SDHL 2017/2018

Säsongskort SDHL 2017/2018

Björn Edlund i MODO Channel inför premiärhelgen

Till MODO Channel