Fri entré till måndagens match tack vare fantastiska samarbetspartners

17 februari 2017 12:10

MODO Hockey möter Björklöven i ett stekhett derby under fredagkvällen och har du inte biljett till den matchen är det hög tid att skaffa det nu. En glad nyhet under fredag förmiddag är att det till måndagens möte mot Vita Hästen blir fri entré tack vare fantastiska samarbetspartners som står för inträdet till matchen för samtliga.


Till måndagkvällens match mot Vita Hästen blir det fri entré och under fredag eftermiddag har vi uppdaterat vår biljettsida på modo.ebiljett.nu. Priserna har justerats till 0kr för samtliga biljetter och ni är välkomna att bokar era biljetter.

Säsongskort gäller naturligtvis i vanlig ordning och de eventuella biljetter som finns kvar efter förköp på modo.ebiljet.nu kommer att delas ut när Fjällräven Center öppnar för matchen klockan 17:00 på måndag den 20/2.

Alla som köpt biljett redan kommer att få pengarna återbetalda. De som köpt biljett på modo.ebiljett.nu ringer 0770-220 120 medan ni som köpt biljett hos ombud kontaktar dessa. Har du köpt biljett i Fjällräven Center är du välkommen in till oss under ordinarie öppetttider.

Välkomna till Fjällräven Center!