Micke Sundell fortsätter som huvudtränare för MODO Hockey J20

24 maj 2017 16:45

MODO Hockey kan idag meddela att Micke Sundell förlängt sitt avtal som huvudtränare för MODO Hockey J20. "En viktig pusselbit är nu på plats och även om Micke inte var huvudtränare under hela den förra säsongen var han högst delaktig i de fantstiska framgångarna med juniorerna i MODO Hockey", kommenterar MODO Hockeys sportchef Micke Sundlöv.


Micke Sundell tog under säsongen 2016/2017 över huvudtränarsysslan från Pär Styf som istället blev assisterande tränare i MODO Hockeys representationslag på herrsidan. Resan med MODO Hockey J20 slutade med ett SM-guld efter ett fantastiskt finalspel där en rafflande final mot Växjö Lakers slutade med seger efter straffläggning.

Sundell, 49, har erfarenhet som huvudtränare för MODO Hockey J20 sedan tidigare och går nu in på sin fjärde säsng som huvudtränare. Sundell har även erfarenhet som assisterande tränare för J18, huvudtränare för Örnsköldsvik HF under tre säsonger samt uppdrag som tränare för Kramfors-Alliansen.

– Micke Sundell har lång och gedigen erfarenhet av juniorishockey och kan verkligen organisationen MODO Hockey. Det känns väldigt bra att han nu förlängt sitt avtal med en säsong, kommenterar MODO Hockeys sportchef Micke Sundlöv.