Olivia Carlsson är gäst i "Sitter du bekvämt?"

9 juni 2017 07:45

Fredag och nytt avsnitt av MODO Channels intervjuserie "Sitter du bekvämt?" där vi under en halvtimme lär känna gästen i studion lite bättre som person. I det elfte avsnittet tar MODO Hockeys Olivia Carlsson plats i studion för ett halvtimmes lång samtal.


### "Sitter du bekvämt?"
MODO Channels programserie "Sitter du bekvämt?" kommer under våren och sommaren att profilera ett 20-tal spelare, ledare och personer i och omkring MODO Hockeys organisation.

I veckans avsnitt tog landslagsspelaren Olivia Carlsson plats i stolen och berättade om uppväxten i Forshaga utanför Karlstad, sin kärlek till skridskoåkande och mat samt drömmen om OS som alltid finns där.

Om MODO Channel

Med start 14 februari utökades MODO Channel med en Premium-tjänst. Alla intresserade ges möjlighet att i MODO Hockeys web-tv ta del av kraftigt utökat innehåll med fler och bättre intervjuer och reportage, alltid senaste nytt från föreningen, isträningar samt direktsändningar med eftersnack efter hemmamatcher.

Kostnadsfritt innehåll kommer fortfarande att finnas i MODO Channel med bland annat intervjuer inför matcherna i HockeyAllsvenskan och SDHL. För dig som vill ta del av Premium-material kan du teckna abonnemang från 59kr/månaden (medlem eller säsongskortsinnehavare) eller klipp för klipp från 19kr/styck.

Till MODO Channel

Avsnitt 10 av "Sitter du bekvämt?" - Olivia Carlsson