Tommy Enström gästar "Sitter du bekvämt?" i MODO Channel

7 juli 2017 09:02

Det är fredag och det betyder att ett nytt avsnitt av MODO Channels intervjuserie "Sitter du bekvämt?" är nu ute. Den här veckan får vi under en halvtimme lära känna MODO Hockeys back Tommy Enström lite mer personligt när Martin Sedin ställer frågorna under en dryg halvtimme i studion.


Sitter du bekvämt?

MODO Channels programserie "Sitter du bekvämt?" kommer under våren och sommaren att profilera ett 20-tal spelare, ledare och personer i och omkring MODO Hockeys organisation där nya avsnitt kommer ut fredagar.

I veckans avsnitt gästade MODO Hockeys back Tommy Enström för ett samtal om uppväxten och barndomen, drömmar för framtiden, varför Örnsköldsvik är hemma, den tuffa skadan under den senaste säsongen, årets försäsongsträning, hur han är som ledare, vad han har för fritidsintressen och mycket annat.

Om MODO Channel

Med start 14 februari utökades MODO Channel med en Premium-tjänst. Alla intresserade ges möjlighet att i MODO Hockeys web-tv ta del av kraftigt utökat innehåll med fler och bättre intervjuer och reportage, alltid senaste nytt från föreningen, isträningar samt direktsändningar med eftersnack efter hemmamatcher.

Kostnadsfritt innehåll kommer fortfarande att finnas i MODO Channel med bland annat intervjuer inför matcherna i HockeyAllsvenskan och SDHL. För dig som vill ta del av Premium-material kan du teckna abonnemang från 59kr/månaden (medlem eller säsongskortsinnehavare) eller klipp för klipp från 19kr/styck.

Till MODO Channel

Avsnitt 15 - "Sitter du bekvämt?" Tommy Enström