Björn Edlund nästa gäst i "Sitter du bekvämt?"

12 maj 2017 08:20

Fredag morgon betyder nytt avsnitt av MODO Channels intervjuserie "Sitter du bekvämt?" där vi under en halvtimme lär känna gästen i studion lite bättre som person. I det sjunde avsnittet av programmet tar MODO Hockeys huvudtränare Björn Edlund plats i studion för ett intressant samtal.


"Sitter du bekvämt?"

MODO Channels programserie "Sitter du bekvämt?" kommer under våren och sommaren att profilera ett 20-tal spelare, ledare och personer i och omkring MODO Hockeys organisation.

I veckans avsnitt, det sjunde i ordningen, tog Björn Edlund plats i stolen och berättade om uppväxten, den aktiva hockeykarriären, hockeynörderi, uppväxt, chipsbegär, spelarscouting och förutsättningarna för att kunna leva i "hockeybubblan".

Om MODO Channel

Med start 14 februari utökades MODO Channel med en Premium-tjänst. Alla intresserade ges möjlighet att i MODO Hockeys web-tv ta del av kraftigt utökat innehåll med fler och bättre intervjuer och reportage, alltid senaste nytt från föreningen, isträningar samt direktsändningar med eftersnack efter hemmamatcher.

Kostnadsfritt innehåll kommer fortfarande att finnas i MODO Channel med bland annat intervjuer inför matcherna i HockeyAllsvenskan och SDHL. För dig som vill ta del av Premium-material kan du teckna abonnemang från 59kr/månaden (medlem eller säsongskortsinnehavare) eller klipp för klipp från 19kr/styck.

Till MODO Channel

Avsnitt 7 - Björn Edlund