MODO Hockey önskar en glad sommar!

30 juni 2017 09:40

Juli månad närmar sig vilket är den enda månaden på året där ishockeyn har lågsäsong. Men i och omkring Fjällräven Center pågår aktivitet året om där restaurang Victory håller öppet för lunch hela sommaren. MODO Hockey vill ta tillfället i akt och önskar supportrar och samarbetspartners en glad sommar!


– Restaurang Victory i Fjällräven Center håller lunchöppet alla vardagar hela sommaren där öppettiderna för 4 juli till 11 augusti är mellan klockan 10:30-14:00.

– Under vecka 28-30 går årets MODO Hockey Institute av stapeln i Fjällräven Center. Kom förbi på lunch och titta på nästa generationer av talanger som utbildas i vår hockeyskola!

– MODO Hockeys samarbetspartner Tidingen Sju bjuder traditionsenligt på gratis konsert den 7/7 19:00 därMiss Li uppträder i Strandparken bredvid Fjällräven Center. Efter konserten håller vi Guldbaren öppen där vi hälsar varmt välkommna med med fri entré.

– Arrangörerna Karlsson & Norberg tillsammans med Evenemangsarenan i Örnsköldsvik AB tar nu sikte mot Örnsköldsvikskalaset som har utökats till en två dagar lång fest och äger rum fredag till lördag den 4-5 augusti. På scen fredag 4 augusti ser vi Magnus Carlsson och Hearts & Colors medan lördag 5 augusti innebär uppträdanden av Hoffmaestro och Smash Into Pieces. Mer information om kalaset och biljettköp hittar du här.

– För alla som tecknat säsongskort finns de nu klara för avhämtning i Fjällräven Center dit du är välkommen så snart du har vägarna förbi. Läs mer information kring avhämtning på följande sida och har du ännu inte tecknat säsongskort ber vi dig titta på följande sida då säsongskort är ett av de bästa sätten att stötta MODO Hockey den kommande säsongen i HockeyAllsvenskan och SDHL.

– MODO Hockeys officiella ispremiär är måndagen den 7 augisti där herrlaget gör sin första träning på morgonen innan det på eftermiddagen blir spelarpresentation och uppvisningsspel från J18-laget, J20-laget damlaget och herrlaget. Damerna och herrarna skriver dessutom autografer i entréhallen där Intersportbutiken håller öppet såväl som kiosker och barer. Varmt välkomna!

– MODO Hockey spelar träningsmatch mot Björklöven lördag den 26 augusti. Mer information om herrlagets träningsmatcher hittar du på följande sida.

MODO Hockey önskar en glad sommar!