MODO Hockey stöttar Movember 2017

15 november 2017 10:00
Nyhet

Movember arbetar året runt för att öka medvetenheten om och samla in pengar till forskning och insatser kring prostatacancer, testikelcancer, mental ohälsa och fysisk inaktivitet. MODO Hockey tillsammans med RT-86 bidrar till årets insamling genom bland annat auktioner på hockeytröjor.


MODO Hockey har under de två senaste säsongerna stöttat Movember till förmån för mäns hälsa. Movember är världens största rörelse för mäns hälsa. Det som startade 2003 i Australien med ett gäng på 30 killar är i dag en global kampanj som finns i 21 länder. Movember arbetar året runt för att öka medvetenheten om och samla in pengar till forskning och insatser kring prostatacancer, testikelcancer, mental ohälsa och fysisk inaktivitet.

Round table Sverige har under de senaste åren stöttat Movember och i år har den lokala klubben i Örnsköldsvik, RT-86 fått hjälp av bröderna Daniel & Henrik Sedin som med två signerade matchtröjor stödjer insamlingen, där alla pengar tillfaller Movember foundation.

På MODO Hockeys Tradera-sida auktioneras nu en matchanvänd, svart MODO Hockey-tröja ut signerad av samtliga spelare 2017/2018 och det tillsammans med signerade Vancouver Canucks-tröjor från både Daniel och Henrik Sedin. In och lägg dina bud för en god sak!

Dessutom kommer ytterligare auktioner och aktiviteter att äga rum under hemmamatchen mot IK Pantern fredag den 24 november.

Till MODO Hockeys sida på Tradera