Hans Särkijärvi inför onsdagens hemmamatch mot Södertälje

10 oktober 2017 14:47
Herr

MODO Hockey kommer senast från seger över Troja/Ljungby på hemmaplan och spelar nu sin andra raka hemmamatch när Södertälje gästar Fjällräven Center. "Södertälje kommer att vara som en skadeskjuten björn så det gäller verkligen att vara beredda och svara för en bra tillställning om vi ska ha chansen att vinna matchen", säger MODO Hockeys huvudtränare Hans Särkijärvi till MODO Channel inför matchen.


På onsdag kväll tar MODO Hockey emot Södertälje SK hemma i Fjällräven Center. Hemmaplan så här långt visar två segrar för tre poäng och en seger efter förlängning. Senast kommer MODO Hockey från seger i lördagens hemmamatch där Troja/Ljungby besegrades med 5-3.

– En av våra sämre matcher på hela säsongen där vi åker runt en hel del och tycker att det är trevligt att spela hockey utan att gå in för det till hudra procent. Vi gör en del bra saker med både press-spelet och spelet i egen zon emellanåt, men som helhet är vi inte nöjda med spelet men däremot med poängen, sammanfattar Hans Särkijärvi till MODO Channel.

"Gäller att vara fokuserade direkt"

Nu väntar Södertälje på onsdag där pucken släpps 19:00 i Fjällräven Center. Södertälje har haft en tuff start på säsongen och kommer till matchen utan inspelade poäng och idel förlustmatcher.

– Det är oerhört viktigt för oss att vara fokuserade direkt. Vi måste hela tiden vara på tårna då Södertälje kommer göra allt för att inte förlora ytterligare en match, konstaterar Särkijärvi och fortsätter:

– För oss gäller det att komma upp i nivå igen för annars kommer vi att förlora matchen. Vi kan inte tro att vi kan ha dippar i prestationen och ändå vinna matcher, till sist blir det en förlust. Viktigast mot Södertälje blir att hålla fullt fokus och att göra det redan från start i matchen.

Läget i MODO Hockey

Henrik Björklund är tillbaka i spel där laget bestäms på matchdagen.

– Henrik Björklund är en karaktärsspelare som jobbar stenhårt och driver på de andra. Han är en viktig del av vårt lag där vi kommer att göra några små förändringar till matchen imorgon, avslutar Särkijärvi i MODO Channel.

Förköp biljetter till matchen (149kr för sittplats)

MODO Channel med Särkijärvi inför matchen

Till intervjun med Hans Särkijärvi i MODO Channel