Svenska Spel
HockeyAllsvenskan logo

Oscar Hedman förlänger med MODO Hockey

Publicerad: 2016-04-13 15:45

Oscar Hedman förlänger med MODO Hockey för spel i HockeyAllsvenskan 2016/2017. Backen är därmed redo för sin nionde säsong i moderklubben där han spelat över 400 matcher. ”Vi är glada att Oscar valt att stanna och ta sig an uppgiften som väntar den kommande säsongen. Oscar är en spelare med stort MODO-hjärta som med sin rutin är oerhört nyttig både på och utanför isen”, kommenterar Per Svartvadet.

En viktig pusselbit i lagbygget inför säsongen 2016/2017 är nu säkrad när backen Oscar Hedman är klar för två säsonger i moderklubben MODO Hockey. Hedman svarade den förra säsongen för 13 poäng i SHL genom 3 mål och 10 assist och spelade samtliga matcher. 

– Direkt efter matchen har det tagit tid att smälta det som faktiskt har hänt och det har snurrat många tankar i huvudet den senaste tiden. Men samtidigt har det vuxit fram en stor revanschlusta och när man hör hur snacket går på stan och bland fans, där det trots allt varit väldigt positiva tongångar, känner jag mig riktigt motiverad inför den kommande säsongen, säger Hedman och avslutar:

– Jag är jätteglad att vi kunde komma överens om en fortsättning då MODO hela tiden varit det främsta alternativet. Kontraktet är på två säsonger och det är klart att det är en extra trygghet samtidigt som Andreas Johansson är klar som huvudtränare för samma tidsperiod och jag trivts väldigt bra med honom.

Kontraktet mellan MODO Hockey och Oscar Hedman är skrivet till och med säsongen 2017/2018.

 
Frank Eriksson
Press- och Marknadschef, MODO Hockey
Oscar Hedman
Oscar Hedman
  • Född

    1986-04-21

  • Längd

    184 cm

  • Vikt

    96 kg

SWE Flagga
 

Copyright © 2011-2017 MODO Hockey

 

Produktion och drift: Sports Editing Sweden AB