Vintergalan till Fjällräven Center 18 november

31 mars 2017 15:30

I mitten av november är det premiär för Vintergalan, räkna med en helkväll deluxe! Underhållning från ankomst till hemgång; galashow med Sveriges artistelit, magiker och dansare. Årets medverkande är Jerry Williams, Alcazar, Orup, Sarah Dawn Finer, Eric Saade samt Mariette. Specialeffekter och förbluffande trolleri framförs av de världskända magikerna Brynolf & Ljung. För regin står Jennie ”Bounce” Widegren och Jenny ”Velvet” Petersson.


Jerry Williams
Den ständigt aktuella rockkungen Jerry Williams befinner sig just nu ute på en lång, utsåld, rikstäckande vårturné med ”Man måste få lira”. Samma föreställning som spelat för utsålda hus i Göteborg och Stockholm under tre säsonger. Senaste plattan ”Ghost Rider” hyllades i media, Aftonbladet skrev att ”det var längesen 73-åringen lät så här avslappnat vital”, Expressen att ”räven rockar rejält”.

Alcazar Sveriges bästa discogrupp Alcazar avslutade i december 2016 två års succé med hyllade showen ”Disco Defenders”. Showen hade premiär på Rondo i Göteborg våren 2015 och fick ett lysande mottagande från både publik och press.

Orup
Allas vår pop-hit-maskin nummer 1 spelade sin sista föreställning ”Viva La Pop” i december i fjol, då med över 115 000 sålda biljetter i bagaget och med hyllningar i media. Det blev totalt 150 utsålda spelningar i Stockholm och Göteborg och därefter arenaturné med 22 konserter i 13 städer.

Sarah Dawn Finer
Den folkkära sångerskan Sarah Dawn Finer är tillbaka! Hennes medverkan i Vintergalan blir det första officiella konsertframträdandet sedan hösten 2016. Dessutom är Sarah aktuell som ny programledare för TV-programmet ”Så ska det låta” som sänds i början av nästa år.

Eric Saade Saade var under hösten 2016 ute på en klubbturné i Sverige. Med sig hade han sin senaste EP ”Saade”, som bland annat innehåller hiten ”Wide Awake” och har över 9 miljoner streams på Spotify. I maj kommer det nytt material med Eric och i höst är han aktuell som en av deltagarna i TV-programmet ”Så mycket bättre”.

Mariette I Melodifestivalen 2017 lyste Mariette upp med sin ljusa scenshow till ”A Million Years” Hon tävlade både som artist och låtskrivare och gick direkt vidare till finalen med sitt bidrag. I vår väntas ytterligare nya låtar att se ljuset och livesommaren 2017 kommer tillhöra Mariette.

Brynolf & Ljung Är just nu ute på en turné runt om i landet mer scenshowen ”Hokus Pokus Motherf*ckers” och trollar skjortan av flertalet svenska kändisar i sin framgångsrika TV-serie ”Street Magic”. På Vintergalan är publiken en given del för Brynolf & Ljung, så räkna med högt tempo, knivskarpa illusioner, specialeffekter och förbluffande trolleri – mitt framför ögonen!

Middag och show i Restaurang Victory

Gör kvällen komplett och ät middag i samband med showen hos Restaurang Victory i Fjällräven Center som erbjuder fina paketlösningar.

Etagepaket, 1170 kr alt. 1130 kr - Fullbokad!
Bubbel vid ankomst alt. alkoholfritt alternativ.
Julinspirerad trerättersmeny samt kaffe.
Sittplats vid bord under showen.

Restaurangpaket, 1015 kr alt. 975 kr - Fullbokad!
Bubbel vid ankomst alt. alkoholfritt alternativ.
Julinspirerad tvårättersmeny samt chokladbit och kaffe.
Sittplats på läktare under showen.

Showmeny, 420 kr alt. 380 kr - Fullbokad!
Bubbel vid ankomst alt. alkoholfritt alternativ.
Julinspirerad tvårättersmeny samt chokladbit och kaffe.
För dig med egen biljett.

Victory-burgare i Guldbaren, 170 kr
För dig med egen biljett.
Det är möjligt att boka bord mellan 17:30-18:00.

Boka bord online här!
Klicka dig fram till rätt datum i bokningsverktyget.

Boka bord via Restaurang Victory
0660-21 66 00, [email protected]
Öppet vardagar 08:00-16:30
Lunchstängt 12:00-12:30

Biljetter och information

Biljettsläpp måndag 3 april kl 09:00!
Köp biljett online här!

Till Vintergalans hemsida
Följ Vintergalan via Facebook
Följ @Vintergalan via Instagram

Spelplan Vintergalan

18 nov Örnsköldsvik, Fjällräven Center
19 nov Karlstad, Löfbergs Arena
24 nov Kristianstad, Kristianstad Arena
26 nov Helsinborg, Helsingborg Arena
1 dec Malmö, Malmö Arena
2 dec Malmö, Malmö Arena
8 dec Örebro, Conventum Arena
15 dec Sandviken, Göransson Arena
16 dec Linköping, SAAB Arena
17 dec Eskilstuna, STIGA Sports Arena

Fler datum tillkommer.

Arrangörer Blixten & Co / Lifeline / Verkställande Byrån