Fredag 1 september - Biljettsläpp till HockeyAllsvenskan 2017/2018

31 augusti 2017 15:40

Äntligen släpper vi biljetterna till Hockeyallsvenskan 2017/2018! Detta sker fredagen den 1 september klockan 10:00 och gäller biljetter till samtliga matcher fram till årsskiftet. Övriga matcher släpps vid ett andra biljettsläpp den 18 december. Vill du vara säker på att alltid ha den mest prisvärda platsen tecknar du något av våra säsongskortserbjudanden där det just nu ingår ett presentkort på ICA Kvantum värt 250kr. Samtliga biljetter förköps via modo.ebiljett.nu alternativt hos något av våra biljettombud.


När det gäller våra sittplatsbiljetter har vi skapat en mer dynamisk prismodell där olika matcher har olika pris, från 100 kr upp till 299 kr. Vi inser att matcherna har olika attraktionskraft och vi vill skapa en mer jämn publiknivå och få fler att känna möjligheten att gå på hockey.

Priserna gäller för samtliga sittplatser i arenan vilket innebär att ju tidigare du bokar desto bättre plats kan du välja. Vill du vara riktigt säker på att få en bra plats tecknar du några av våra säsongskort.

Vi kommer precis som tidigare år att ha särskilt förmånliga priser för pensionärer, ungdomar samt familjer som har platser reserverade på sektionerna 206 till 213. Kom ihåg att dessa platser finns i begränsat antal. Våra ståplatsbiljetter är oförändrade och kostar 100 kr för vuxen och 50 kr för ungdom. För medlemmar i Lumberjacks kan ni som tidigare köpa biljetter för 50 kr i luckan på matchdag mot uppvisande av medlemskort.

Förköp dina biljetter hos våra biljettombud eller på modo.ebiljett.nu - Serviceavgift på 25kr/biljett tillkommer i Fjällräven Center och i luckan på matchdag.

Biljetter till SDHL

Matchbiljetter till damlagets hemmamatcher i SDHL köps under matchdagen i entrén. Priserna är då 50kr för vuxen och 20kr för ungdom och barn. Det bästa sättet att stötta damlaget är att teckna säsongskort för samtliga matcher i SDHL 2017/2018 för priset 500kr.

Teckna säsongskort för SDHL

Teckna säsongskort för HockeyAllsvenskan

Det första biljettsläppet inkluderar samtliga matcher under 2017 där måndag den 18 december är datumet för släpp till resterande matcher under säsongen.

Till biljettsidan modo.ebiljett.nu