Svenska Spel
HockeyAllsvenskan logo

Säsongskortserbjudandet förlängt till och med sista maj

Publicerad: 2017-05-02 11:35

MODO Hockeys säsongskortserbjudande har tagits emot väl hos supportrar och samarbetspartners och nu förlänger vi erbjudandet till och med sista maj 2017. Du som tecknar ditt säsongskort innan den sista maj 2017 får fortsättningsspel eller ett arenakort laddat med 500kr inkluderat i priset.

Sektionsindelningen i Fjällräven Center blir förenklad i prissättning med färre sektioner än föregående år och där priset på nedre etage styrs av MODO Hockeys anfalls- och försvarszon. Biljettpriserna är på samtliga platser likadant eller lägre i jämförelse med föregående år.

Vi tar emot bokningar och frågor på biljetter@modohockey.se gällande säsongskort för säsongen 2017/2018 i HockeyAllsvenskan.

1. Välj din plats i Fjällräven Center (klicka här eller på bilden för större bild)

Priser Privat

2. Tecknar du ditt säsongskort innan den sista maj 2017 kan du för grundpriset på stolen välja mellan ett av följande två alternativ inkluderat i priset:

- Ett Arenakort laddat med 500kr och för de 400 första ett presentkort på ICA laddat med 250kr.

- Samtliga matcher under säsongen, inkluderat fortsättningsspel.

3. Se möjligheterna i ett tillvalspaket och välj till alla matcher i SDHL för MODO Hockeys damer för 500kr (klicka här eller på bilden för större bild)

Tillvalspaket

3. Kontakta biljettavdelningen på biljetter@modohockey.se, besök oss i Fjällräven Center eller slå en signal på 0660-21 66 10 för att tecka ditt säsongskort.

Information med frågor och svar för privatpersoner

Information om prissättning företag med möjlighet till tillvalspaket

För dig som har säsongskort i Fjällräven Center är din plats nu reserverad i systemet till och med den sista maj 2017 då erbjudandet förlängts. För dig som hade säsongskort 2015/2016 på en sektion som nu åter öppnats för försäljning är även den platsen reserverad.

 
MODO Hockey
Press- och Marknadschef, MODO Hockey
 

Copyright © 2011-2017 MODO Hockey

 

Produktion och drift: Sports Editing Sweden AB