Takida och Stiftelsen till Fjällräven Center

25 oktober 2016 10:09

För första gången kommer sångaren Robert Petterssons båda band att stå på samma scen. Ta den unika chansen och upplev Takida och Stiftelsens alla hits under en fullspäckad kväll tillsammans med Sundsvallsbandet All is Left och den amerikanske singer-songwritern Ryan Star. Den 17 mars 2017 kommer turnén till Fjällräven Center.


Stiftelsen är i höst aktuella med den nya singeln ”Darling”, hämtad från kommande albumet. Det har gått fyra år sedan bandet, som startades av Robert Pettersson och barndomskamraten Micke Eriksson, släppte debutalbumet ”Ljungaverk” med singeln ”Vart jag än går”. Sedan dess har de passerat gränsen för tiofaldig platina för singeln, streamats över 165 miljoner gånger, fått en Grammis och släppt ytterligare två album.

Vi känner alla igen klassikerna ”You Learn” och ”Curly Sue” och i våras släppte Takida, ett av Sveriges mest streamade band, sitt nya album ”A Perfect World”. Albumet innehåller platina-certifierade singeln och stora radiofavoriten ”Better”. Det nya soundet är skapat i samarbete med den Amerikanske artisten och producenten Ryan Star, som under sommaren 2015 flög till Sverige för att hjälpa till i arbetet med den nya plattan. Ett band formades artisterna emellan som skulle ligga till grund för 2016-års största rockalbum.

Den meriterade artisten från Brooklyn, New York är känd för sin karakteristiska röst och passionerade live-framträdanden. Han har uppträtt tillsammans med bl.a. Imagine Dragons, Maroon 5 och Bon Jovi och kommer tillsammans med Sundsvallsbandet All is Left att vara förband under turnén.

Biljettsläpp sker torsdag 27/10 10:00 på livenation.se, modo.ebiljett.nu samt ute hos MODO Hockeys biljettombud.

Middagspaket i Restaurang Victory

Etagepaket, 895 kr - FULLBOKAT!
Förrätt, varmrätt samt chokladbit och kaffe.
Sittplats vid bord.

Showmeny, 295 kr Förrätt, varmrätt samt chokladbit och kaffe.
För dig med egen biljett.

Välkommen med din bokning på vardagar 08:00-16:30
0660-21 66 00 samt [email protected]

Handikappbiljetter

Bokas via MODO Hockeys biljettavdelning på
0660-21 66 10 (mån-tis 12:30-16:00, ons-fre 10:00-14:00).
Du kan även maila på [email protected].

Efterfest i entréhallen

Efter att samtliga spelningar är färdiga på ispisten välkomnar vi samtliga gäster att stanna kvar i entréhallen där vi kör igång efterfest! Plats på scenen presenterar vi trubadur-duon Häng med på party som sedan lämnar över till DJ Chris som håller tempot uppe fram till stängning.

Vi ses i Fjällräven Center!