MODO Channel från MODO-golfen 2017

8 september 2017 14:30

Det var en magisk dag på Veckefjärden GK när MODO Hockey bjöd in samarbetspartners för golf, information och middag på kvällen. Efter start sprack solen äntligen fram och bjöd på skönt golfväder. MODO Channel fanns på plats och fångade fina ögonblick längs banan.

Ett stort tack till alla som deltog under dagen!


Om MODO Channel

Med start den 14 februari utökades MODO Channel med en Premium-tjänst. Alla intresserade ges möjlighet att i MODO Hockeys web-tv ta del av kraftigt utökat innehåll med fler och bättre intervjuer och reportage, alltid senaste nytt från föreningen, isträningar samt direktsändningar med eftersnack efter hemmamatcher.

Kostnadsfritt innehåll kommer fortfarande att finnas i MODO Channel med bland annat intervjuer inför matcherna i HockeyAllsvenskan och SDHL samt nyhetsuppdateringar varje måndag. För dig som vill ta del av Premium-material kan du teckna abonnemang från 59kr/månaden (medlem eller säsongskortsinnehavare) eller klipp för klipp från 19kr/styck.

Till MODO Channel

Dags att teckna säsongskort för 2017/2018

Säsongskort för samtliga matcher är ett av de bästa sätten att stötta MODO Hockey den kommande säsongen. Just nu ingår även ett presentkort hos ICA Kvantum på 250kr vid tecknande av säsongskort för HockeyAllsvenskan 2017/2018.

Läs mer om säsongskort