Svenska Spel
HockeyAllsvenskan logo

Hans Särkijärvi inför torsdagens DM-final i Fjällräven Center

Publicerad: 2017-09-13 15:30

DM-finalen 2017 spelas på torsdag kväll i Fjällräven Center där Örnsköldsvik HF är hemmalag och tar emot MODO Hockey. "Vi har tränat sedvanliga saker sen den senaste matchen och även kört boxplay och powerplay. Nu ser vi fram emot matchen och det blir viktigt att göra ett bra genrep", kommenterar Hans Särkijärvi till MODO Channel som även direktsänder matchen. 

MODO Hockeys sista match innan premiären av HockeyAllsvenskan 2017/2018 sker på torsdag kväll när Örnsköldsvik HF står för motståndet i DM-finalen.

– Det här är vår sista chans att testa våra uppställningar innan seriepremiären så det blir en intressant match för oss där det är viktigt att vi är nogranna och följer upp de direktiv vi pratat om i omklädningsrummet, kommenterar Hans Särkijärvi till MODO Channel inför matchen och fortsätter:

– Vi kommer att jobba mycket med grundspelet där det handlar om att bli trygga i det vi gör men även om att jobba hårt hela resan. Vi kommer att träna på samma saker för att få spelet i ryggmärgen där vi har en bit kvar då det är nya direktiv pch nya tankar för många av spelarna. Men stundtals ser man många bra glimtar av dit vi vill komma och det känns bra.

Magnus Häggström in i laguppställningen

Förutsättningarna för matchen är att Örnsköldsvik startar med 3-0-ledning då ett mål per period och divsionsskillnad är reglerna för finalen i distriktsmästerskapet. Glädjande för MODO Hockeys del är lagkapten Magnus Häggström gör sin första match för säsongen när han går in i laguppställningen.

– Det är viktigt att han får en riktig match innan serien startar och han har tränat bra även under skadan. Han har sett bra ut på isen där han höjer standarden på det vi håller på med då han är ett proffs ut i fingerspetsarna och alltid jobbar hårt. Det blir spännande att se honom i matchsituationer, säger Särkijärvi avslutningsvis.

MODO Channel med Hans Särkijärvi inför matchen

Köp biljetter till matchen på modo.ebiljett.nu

MODO Channel direktsänder matchen och precis som biljettpriset till matchen tillfaller intäkter från PPV även till utvecklingen av ishockeyn i Örnsköldsvik. Du som inte har möjlighet att se matchen på plats i Fjällräven Center kan följa matchen via direktsändningen nedan som är en samproduktion mellan Hockeypuls och MODO Channel.

Har du abonnemang i MODO Channel Premium ingår matchen utan extra kostnad, men du kan även köpa matchen enskilt för 59kr.

Örnsköldsvik HF - MODO Hockey i MODO Channel

Till MODO Channel

 
Frank Eriksson
Press- och Marknadschef, MODO Hockey
MODO Hockeys laguppställning

28. Johan Eriksson
22. Emil Molin
11. Sam Marklund

23. Jesper Sellgren
7. Marcus Oskarsson

50. Tim Wahlgren
12. Victor Öhman
14. Henrik Björklund

41. Oscar Hedman
6. Emil Carnestad

27. Martin Röymark
17. Magnus Häggström
89. Patrik Karlkvist

5. Sebastian Walfridsson
67. Tobias Ericsson

26. Emil Alba
20. Oscar Öhman
33. Oskar Stål Lyrenäs

32. Tobias Aronsson
25. Lukas Wernblom

34. Erik Hanses
45. Isak Wallin

 

Copyright © 2011-2017 MODO Hockey

 

Produktion och drift: Sports Editing Sweden AB