MODO Hockey söker Säljare

20 september 2017 10:40

Är du en relationsbyggare som vill vara med på resan att fortsätta utveckla MODO Hockey mot nya framgångar? Vi satsar nu mot framtiden med en ny säljorganisation och söker därför 2 säljare.


Rollen

Som säljare i MODO Hockey kommer du att mötas av ett stort engagemang från marknaden kring vårt varumärke och vår verksamhet. Du har ett helhetsansvar för kunderna i din portfölj vilket innebär såväl försäljning som eftermarknad och kundaktiviteter.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har minst 3 års erfarenhet av uppsökande försäljning. Dina styrkor är att skapa och bibehålla långsiktiga relationer där du är en god lyssnare efter kundens behov. Du ska ha vana av att jobba med såväl nyförsäljning som merförsäljning och du känner dig bekväm med att presentera produkter och tjänster på ett strukturerat sätt. Du är stresstålig, kan jobba i ett högt tempo och du brinner för att vara en del i vår framgång. Utbildning inom försäljning, kundservice och CSR-försäljning är meriterande. B-körkort är ett krav.

Är du den vi söker? Skicka in din ansökan snarast då urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag som är 2017-09-29.

Ansöker gör du via Kornboden och länken: Säljare till MODO Hockey

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Johan Widebro, VD MODO Hockey på tel. 070-617 98 24 eller via mail till [email protected].