MODO Channel med Juniorkollen inför stundande slutspel

13 mars 2017 14:14

MODO Channel sände live på måndag eftermiddag och hade besök av Urban Omark och Mikael Sundell då valen till SM-slutspel och åttondelsfinalerna för J18 och J20 ägde rum tidigare under dagen. Hör respektive huvudtränare om valen och de kommande matcherna i slutspelet som inleds på onsdag och torsdag.


Det är dags för åttondelsfinaler i SM-slutspelet för juniorer och valen till dessa skedde under måndag förmiddag.

MODO Hockey J18 valde Luleå Hockey som motståndare i slutspelet där matchserien inleds i Luleå på torsdag för att sedan vända till Örnsköldsvik för match nummer två på lördag och en eventuell tredje och avgörande match på söndag.

MODO Hockey J20 valde Djurgården som motståndare där den matchserien inleds på Hovet i Stockholm med match nummer ett på onsdag kväll innan serien fortsätter med match två i Husumhallen på fredag kväll innan en eventuell tredje match spelas i Fjällräven Center på lördag.

MODO Channel med avsnitt 2 av Juniorkollen

Om MODO Channel Premium

Med start 14 februari utökades MODO Channel med en Premium-tjänst. Alla intresserade ges möjlighet att i MODO Hockeys web-tv ta del av kraftigt utökat innehåll med fler och bättre intervjuer och reportage, alltid senaste nytt från föreningen, isträningar samt direktsändningar med eftersnack efter hemmamatcher.

Kostnadsfritt innehåll kommer fortfarande att finnas i MODO Channel med bland annat intervjuer inför matcherna i HockeyAllsvenskan och SDHL. För dig som vill ta del av Premium-material kan du teckna abonnemang från 59kr/månaden (medlem eller säsongskortsinnehavare) eller klipp för klipp från 19kr/styck.

Till MODO Channel