Bloopers i MODO Channel Premium

11 januari 2018 11:58
MODO Channel

Ibland går det inte riktigt som vi har tänkt oss i MODO Channel. Det kan vara stora frågetecken kring vilken dag som en match spelas, hur pass direktsänt ett eftersändning egentligen är eller teknik som inte riktigt vill vara med. Kameror rullar även när inte spelare eller ledare riktigt vet om det och vissa egenheter har vi snappat upp och gör oss roliga över.


MODO Channel är MODO Hockeys web-TV som även erbjuder en Premium-tjänst där alla intresserade ges möjlighet att ta del av utökat innehåll med fler och bättre intervjuer och reportage, programserier som tar dig bakom kulisserna, isträningar samt direktsändningar med Eftersnack efter hemmamatcher i HockeyAllsvenskan.

Kostnadsfritt innehåll finns även fortsättningsvis i MODO Channel med bland annat intervjuer inför matcherna i HockeyAllsvenskan och SDHL samt nyhetsuppdateringar. För dig som vill ta del av Premium-material kan du teckna abonnemang från 59kr/månaden (medlem eller säsongskortsinnehavare) eller klipp för klipp från 19kr/styck.

MODO Channel Premium har här samlat bloopers från säsongen i ett underhållande klipp.

Till MODO Channel