Svenska Spel
HockeyAllsvenskan logo

Säsongskort 2017/2018 Privat

MODO Hockey släpper nu säsongskortspriser och modellen för 2017/2018 där följande paket och priser gäller för privatpersoner. Sektionsindelningen i arenan blir förenklad i prissättning med färre sektioner än föregående år och där priset på nedre etage i Fjällräven Center styrs av MODO Hockeys anfalls- och försvarszon. Grundpriset gäller för stolen under grundserien 2017/2018 där du kan anpassa tillval genom att välja mellan ett antal färdiga paket.

 

(Klicka här eller på bilden för större bild)

Du kan även utöka ditt säsongskort med samtliga matcher i SDHL för endast 500kr extra.

För dig som har säsongskort i Fjällräven Center är din plats reserverad i systemet till och med den sista maj 2017. För dig som hade säsongskort 2015/2016 på en sektion som nu åter öppnats för försäljning har även den platsen reserverad där vi kommer att kontakta dig.

Kampanj med presentkort eller fortsättningsspel

Tecknar du ditt säsongskort innan den sista maj 2017 kan du för grundpriset på stolen välja mellan ett av följande två alternativ inkluderat i grundpriset:

- Ett arenakort laddat med 500kr att fritt använda i Fjällräven Center. Är du en av de 400 första att teckna säsongskort på sittplats och väljer detta alternativ erhåller du även ett presenkort på ICA Kvantum Örnsköldsvik värde 250kr.

- Samtliga matcher under säsongen, inkluderat fortsättningsspel.

Frågor och svar

När släpps priserna för lösbiljetter?

- Vi släpper priserna närmare säsongsstart.

Vad kostar säsongskort för pensionärer?

- På sektionerna 208 och 211 finns säsongskort för pensionärer för 3495kr utan tillvalspaketsom kan väljas till mot respektive kostnad.

Vad kostar säsongskort för ungdom?

- För personer födda 1999 eller senare finns säsongskort på sittplats för 1500kr utan tillvalspaket som kan väljas till mot respektive kostnad.

Vad kostar säsongskort för handikapp-platser?

- Säsongskort finns på samma positioner som tidigare och kostar 3495kr utan tillvalspaket.

Jag vill köpa säsongskort för hela familjen, vad är mest prisvärt?

- På sektionerna 208 och 211 finns säsongskort för familjer där ett kort som gäller en vuxen och ett barn (upp till och med 12 år) kostar 3995kr. Det är grundalternativet för säsongskort familj där extra kort utöver kostar 2495kr per vuxen och 500kr per barn. Samtliga priser utan tillvalspaket som kan väljas till mot respektive kostnad.

Vad finns för alternativ för säsongskort ståplats?

- Du som är medlem i MODO Hockeys supporterförening Lumberjacks får rabatt och priset 900 kr. Priset för dig som är ungdom, född 1999 eller senare, är likt tidigare 800 kr. I samtliga ståplatskort ingår grundserie och vid eventuellt fortsättningsspel har säsongskortsinnehavare förtur till biljettsläpp. Tillvalspaket gäller inte för ståplats.

Kontakta biljettavdelningen på biljetter@modohockey.sebesök oss i Fjällräven Center eller slå en signal på 0660-21 66 10 för att tecka ditt säsongskort.

Copyright © 2011-2017 MODO Hockey

 

Produktion och drift: Sports Editing Sweden AB