Humleklubben

FAKTA

Det sägs att en humla egentligen inte borde kunna flyga med tanke på dess små vingar och något större kropp. Men det "vet inte humlan om så den flyger ändå"! Lite så tänker vi om MODO Hockey; en stor klubb med små vingar. Vi är stolta över vår rika historia och ser ljust på framtiden. 

Detta är grunden till varför MODO Hockey valt att använda begreppet "humla" som en del av the Heart of Hockey. 

-----

Det stora Humlekalaset, 6 februari

PÂ lördag den 6 februari ska jag anordna mitt stora Humlekalas i samband med matchen mellan MODO Hockey och Malmö Redhawks! Matchen startar 16:00, men alla humlor är välkomna redan klockan 14:00 då kalaset börjar. Vi busar, vi äter godis, vi leker i mitt Humlerum och hittar på en massa annat skoj här i Fjällräven Center.

Jag behöver veta hur många av mina humlor som kommer, så skicka din anmälan till medlem@modohockey.se senast måndag den 25 januari. Varje humlemedlem får en biljett till sig själv och en till en familjemedlem. Vill fler i familjen följa med kan dessa köpa extra sittplatsbiljetter för endast 100kr/st där önskat antal uppges vid anmälan. Ni hämtar ut era biljetter den 6 februari (samma dag som kalaset äger rum) i biljettluckan här i Fjällräven Center mellan 12:00-14:00.

Välkomna!

-----

Har du några frågor kan du kontakta Humlan på e-post
medlem@modohockey.se

Vi ses! / Humlan

Humleklubben 2015-2016

Du som är 12 år eller yngre och betalar in ordinarie ungdomsmedlemskap (150 kr/år) blir automatiskt medlem i Humleklubben.

Som medlem i Humleklubben får du en välkomstpresent, inbjudan till aktivitetsdag med spelarna kallad "Humlor på is", fri entré till det stora "Humlekalaset", två biljetter till en match som väljs ut av MODO Hockey samt medlemstidningen MODOiten.

 

Vill du färglägga humlan?

Klicka här för att skriva ut >>

Copyright © 2011-2016 MODO Hockey

 

Produktion och drift: Sports Editing Sweden AB