Hemma
MODO
MODO
Borta
Pantern
PAN

Hans Särkijärvi inför lördagens hemmamatch

12 januari 2018 14:40
Herr

MODO Hockey tar emot IK Pantern på hemmaplan där matchen startar 18:00 på lördag kväll. "Det gäller att vi jobbar hårt och spelar rejält i närkamperna samt att vi använder vår skicklighet på rätt sätt", kommenterar MODO Hockeys huvudtränare Hans Särkijärvi till MODO Channel inför matchen.


MODO Hockey kommer senast från seger i bortamötet mot Vita Hästen där kvitteringen till 3-3 kom med endast sekunden kvar på klockan i Himmelstalundshallen i Norrköping. Efter att Emil Alba styrt in kvitteringspucken var det Sam Marklund som avgjorde med 4-3-målet på övertid vilket innebar två poäng till MODO Hockey.

Highlights från matchen i MODO Channel

– Jag tycker det var en blandad insats där vi startade matchen bra och spelade även bra i den tredje perioden fram till utvisningen som drabbar oss i slutet av perioden där de gör mål och tar ledningen, kommenterar Hans Särkijärvi i MODO Channel och fortsätter:

– Men väldigt starkt av oss att resa på oss och kvittera i slutet och det var extra skönt att kvittera med tanke på att vi släpper in mål i boxplay som senast där nere. Vi har haft oflyt i slutet av matcher men det gäller att jobba hårt då det är vad som krävs för att få den faktorn att vända.

"Pantern är ett moget lag med erfarna spelare"

MODO Hockey har förlorat båda de tidigare mötena mot IK Pantern under säsongen. Pantern kommer senast från seger mot Troja/Ljungby med 2-0 och ligger på en femte plats i tabellen med 56 inspelade poäng, sex stycken fler än MODO Hockey.

– Första matchen vi mötte Pantern nere i Malmö var de bättre än oss då var vi passiva i vårt spel. Den andra matchen borde vi ha vunnit när vi svarade för en bra prestation, men Pantern är ett moget lag med erfarna spelare som flyttar pucken bra och har en bra målvakt. Det blir en tuff match på lördag.

Till MODO Channel

Läget i MODO Hockey

Förkylningstider råder i laget varpå truppen tas ut på matchdagen. Lukas Wernblom och Patrik Karlkvist kommer dock inte till spel tillsammans med Erik Hanses där alla rehabiliterar sig efter skador.

Förköp biljetter till matchen via MODO Hockeys biljettombud eller modo.ebiljett.nu.