Svenska Spel
HockeyAllsvenskan logo

Konferens och Evenemang

I Fjällräven Center kan vi utöver elithockey arrangera större evenemang i form av konserter, mässor, festmiddagar, konferenser, teambuildings och kick-offer. Med våra varierade ytor och lokaler kan vi erbjuda ett brett spektra av lösningar på det evenemang eller den aktivitet du föreställt dig.

Konferens

Med närheten till Örnsköldsviks centrum på ena sidan och havet på den andra erbjuder vi konferenslokaler som i kombination med god mat gör just ditt möte till något alldeles extra. Tillsammans med våra samarbetspartners kan vi skräddarsy allt från det lilla mötet till den stora konferensen. Vi kan ordna för lunchmöte i egen lokal samt frukostträffar i trevlig miljö. 

Kontakta oss gärna för prisinformation!
Lokalspecifikation: Hamnen och Fjärden

 

Evenemang och festmiddagar

Vi har möjlighet att arrangera fester och middagar av den större skalan. I vårt arenarum kan vi duka upp för 600 sittande gäster på ispisten, alternativt 2300 stående, tillsammans med en stor scen, barer och mingelytor. Fjällräven Center har varit spelplats för flertalet stora artister som kent, Orup, Tomas Ledin, Alice Cooper och många, många fler - och med det sagt har vi kapacitet att arrangera konserter av högsta klass.

Vår entréhall är rustad med stämningsfull belysning i flertalet färger och med Guldbaren inräknad kan vi här duka upp för 250 sittande gäster. Här har vi arranagerat flertalet festmiddagar för företag och privatpersoner som velat bjuda sina kollegor och bekanta på en riktig helkväll. Entréhallen kan även fungera som mingelyta innan gästerna lotsas vidare in till arenarummet. Utöver dessa två större utrymmen har vi även flertalet sportbarer, loger och konferensrum som passar de mindre eventen. 

Lokalspecifikation: Fjällräven Center
Se vår eventkalender.

Med ett utökat meny- och evenemangskunnande som backas upp av kunnig personal är vi fast beslutna att vi kan göra ditt arrangemang till något alldeles extra.

Välkommen till Fjällräven Center!

Copyright © 2011-2017 MODO Hockey

 

Produktion och drift: Sports Editing Sweden AB