Svenska Spel
HockeyAllsvenskan logo


Välkommen till Fjällräven Centers logevåning. Här finns totalt 48 loger i olika storlekar med en gemensam bar kallad Loungebaren. Baren färdigställdes inför säsongen 2015/2016 och blickar ut på isen från ena kortsidan. Varje loge är fullt utrustad med sittplatser både inne i och utanför logen på läktarplats, mat och dryck som ger dig som besökare den ultimata hockeyupplevelsen. 

Logerna används flitigt av företagare som bjuder med sina kunder och bekanta på hockey, men det går även att hyra loge för en kväll för dig som vill slå på stort med ditt sällskap. Samlas i logen innan matchstart, ni har tillgång två timmar innan pucken släpps, och bli väl omhändertagna av vår serveringspersonal. 

Logepaket för 10 personer

Entrébiljetter, sittplatser i loge, trerätters middag, kaffe och matchprogram
995 kr

Priserna ovan avser en hemmamatch i HockeyAllsvenskan 2017/2018.
Välkommen att kontakta oss på telefon 0660-21 66 00 på vardagar 08:00-16:30.
Är du intresserad av att hyra loge en hel säsong? Då är du välkommen att kontakta MODO Hockeys säljavdelning

MODO Hockeys Partnerloge

Partnerlogen (bilden ovan) är precis vad namnet säger, en loge dedikerad till MODO Hockeys partners. Denna loge erbjuder 2-3 platser per företag och dessa platser gäller hela säsongen ut. Logen kan även användas dagtid av de partners som köpt en andel i logen och dessa möten bokas i förväg hos Victory. 

Är du intresserad av en plats i partnerlogen? Vänligen kontakta MODO Hockeys säljavdelning.

Matchens företag

Presentera en av MODO Hockeys hemmamatcher och stå i centrum en hel kväll! Som matchens företag får ni er egen loge, med plats för upp till 21 personer, trerätters middag, annonsutrymme i matchprogram och mycket mer. Kontakta MODO Hockeys säljavdelning

För dig som logeägare

Möts i er loge även på dagtid! Fjällräven Center är den perfekta platsen för dig som vill mötas i lugn och ro och bli uppassad under tiden. Vi erbjuder våra kunder som arrangerar konferens eller möten lösningar på fika, lunch och utrymmen. Kontakta oss gärna så berättar vi mer!

Copyright © 2011-2017 MODO Hockey

 

Produktion och drift: Sports Editing Sweden AB