Svenska Spel
HockeyAllsvenskan logo

Välkommen till Restaurang Victory, restaurangen i hjärtat av Fjällräven Center med utsikt över fjärden och arenarummet. Under dagtid serverar vi vår populära lunchbuffé bestående av tre olika maträtter, salladsbuffé och vegetariskt alternativ mellan 10:30-13:30 (matchdag 10:30-13:00). Inför match svidar vi om och dukar fram för alla gäster som vill äta middag innan pucken släpps.  

Hockeybuffé

Vår välbesökta buffé är perfekt för dig som redan har förköpt biljett i arenan men gärna vill ha en bit mat innan matchen startar. Har du ingen biljett sedan tidigare erbjuder vi ett paket bestående av biljett och middag. Här serverar vi varm och kall buffé tillsammans med en salladsbuffé. Kaffe och chokladbit ingår.

 

Etageplats med trerätters meny

Lyxa till din afton med en trerätters middag hos oss. Bjud med dig din käresta, din bästa vän eller en kund och sitt dukade till bords på arenans bästa platser. Du och ditt sällskap sitter vid detta bord hela matchen igenom. Under pågående säsong erbjuder vi fyra menyer som serveras vid specifika matcher. 


Loge

Samla ditt gäng, dina kollegor och bekanta och upplev hockey från en egen loge. I våra trivsamma loger blir du väl omhändertagen och serverad god mat på plats. Se matchen från logens egna sittplatser som också är bland de bästa som Fjällräven Center har att erbjuda. Logen finns att disponera två timmar innan matchstart.

Vi kan erbjuda ett logepaket med plats för 10 personer inklusive vår trerätters meny. Detta paket kan ej bokas online, utan du är istället välkommen att kontakta oss direkt via restaurang@modohockey.se


Arenakortet - det självklara valet i Fjällräven Center

Arenakortet är det självklara valet för dig som besöker Fjällräven Center. Med detta kort tar du del av våra erbjudanden, rabatter samt att du genomför dina betalningar snabbt och smidigt i arenans kiosker, restaurang och sportbarer. Arenakortet kan du även ge bort som presentkort. 

Arenakortet ger dig
- 5 kr i rabatt på din lunch i Restaurang Victory
- 5 kr i rabatt på kaffe i våra kiosker (ej de mobila)
- Snabb betalning som inte kräver lösenord eller underskrift
- Minimerad kontanthantering
- Ladda arenakortet med önskad summa och använd hela beloppet själv
- Kortet är avgiftsfritt

Varför är det bra att ha ett Arenakort?
Kortet gör din betalning snabbare och ger dig som kund rabatter på utvalda produkter i arenan, både på dagtid och kvällstid (under match). Dessutom är valet att använda Arenakortet också ett val att stödja MODO Hockey eftersom det ger föreningen mindre kostnader i form av bank- och transaktionskostnader som vanliga betalkort och kontanthantering kräver.

Hur använder jag Arenakortet?
Kortet dras i våra kortterminaler precis som vanliga betal- och kreditkort, men varken kod eller underskrift krävs. Du hämtar ut och laddar ditt kort i vår reception på entréplan i Fjällräven Center. Kortet kan användas i arenans kiosker, restaurang och sportbarer.

Arenakortet är inte ett betal- eller kreditkort och kan därför inte användas på andra platser än i Fjällräven Center. Kortet ska av den anledningen värderas som kontanter av ägaren.

Copyright © 2011-2017 MODO Hockey

 

Produktion och drift: Sports Editing Sweden AB