Restaurang Victory

Middag i Restaurang Victory

Välkommen till Restaurang Victory, restaurangen i hjärtat av Fjällräven Center med utsikt över fjärden och arenarummet. Under dagtid serverar vi vår populära lunchbuffé för att sedan inför match och andra events svida om och duka fram till våra middagsgäster. 

Etageplats
Gör kvällen till en helhetsupplevelse!


Boka ditt bord och njut av god middag och underhållning från arenans bästa platser. Middagen serveras innan match/eventstart, ni sitter sedan kvar och njuter av underhållningen från etageplatserna. Du väljer det datum du är intresserad av i bokningssystemet.

Restaurangplats
Middagen serveras innan match/event start och du tar sedan plats på läktaren till kvällens underhållning. Har du redan egen biljett så kan du såklart också boka bord, skriv i kommentarsfältet om du har egen biljett! Du väljer det datum du är intresserad av i bokningssystemet.

Skriv i kommentarsfältet om du har egen biljett!

Boka bord i Restaurang Victory

 

Guldbaren

Guldbaren

MODO-burgare i samband med hemmamatch

Guldbaren är det första du ser när du kommer in i entréhallen. Här serveras vår populära MODO-burgare (180gr) tillsammans med pommes frites och coleslaw i samband med MODO Hockeys hemmamatcher i HockeyAllsvenskan. Burgaren går även att få i ficka om du är på språng. Nyhet för säsongen är Matchens Sallad för 145 kr! Skriv i kommentarsfältet om du önskar sallad på din bokning. 

Á la carte

Välkommen till Guldbaren tisdag-fredag mellan 11:00-13:30 då vi serverar noga utvalda fisk- och kötträtt dagligen. I vår á la cartemeny finns tre stående inslag och det är MODO-burgare med pommes frites och coleslaw samt vår goda ceasarsallad. 

Boka bord i Guldbaren via vårt webbokningssystem, Välkomna!

Boka bord i guldbaren