Restaurang Victory

Middag i Restaurang Victory

Välkommen till Restaurang Victory, restaurangen i hjärtat av Fjällräven Center med utsikt över fjärden och arenarummet. Under dagtid serverar vi vår populära lunchbuffé för att sedan inför match svida om och duka fram till våra middagsgäster. 

Etageplats

Ät en god middag hos oss och upplev hockey från arenan bästa platser. Vid våra etagebord (plats för fyra personer) njuter du av en två- alt. trerätters middag och sitter kvar vid bordet under hela matchen. Du väljer det datum du är intresserad av i bokningssystemet.

Restaurangplats

Önskar du att ta del av vår hockeybuffé äter du innan matchstart i restaurangen och tar sedan plats på läktaren under spelets gång. Har du redan egen biljett är du också välkommen att äta vår hockeybuffé.

Skriv i kommentarsfältet om du har egen biljett!

Boka bord i Restaurang Victory

 

Guldbaren

Guldbaren

MODO-burgare i samband med hemmamatch

Guldbaren är det första du ser när du kommer in i entréhallen. Här serveras vår populära MODO-burgare (180gr) tillsammans med pommes frites och coleslaw i samband med MODO Hockeys hemmamatcher. Burgaren går även att få i ficka om du är på språng. Nyhet för säsongen är Matchens Sallad för 145 kr! Skriv i kommentarsfältet om du önskar sallad på din bokning. 

À la carte

Välkommen till Guldbaren tisdag-fredag mellan 11:00-13:30 då vi serverar noga utvalda fisk- och kötträtt dagligen. I vår á la cartemeny finns tre stående inslag och det är MODO-burgare med pommes frites och coleslaw samt vår goda ceasarsallad. 

Boka bord i Guldbaren via vårt webbokningssystem, Välkomna!

Boka bord i guldbaren