Jan Brejcak i MODO Hockey resterande del av säsongen

29 december 2016 23:25

MODO Hockey besegrade IK Oskarshamn med 1-3 i kvällens möte i HockeyAllsvenskan. Direkt efter matchen blev det även klart att backen Jan Brejcak, som dessutom svarade för det matchvinnande målet, stannar i MODO Hockey resterande del av säsongen 2016/2017. ”Vi tycker att han tillför storlek, tyngd och fysiskt spel i de rätta lägena där vi även vet att han bara kommer att bli bättre och bättre”, säger MODO Hockeys huvudtränare Andreas Johansson.


Backen Jan Brejcak kom till MODO Hockey på try-out i början av december och gjorde sin första match mot Västerås den 12 december. Efter 6 matcher står det nu klart att slovaken tecknat ett kontrakt som gäller för resten av säsongen i HockeyAllsvenskan 2016/2017.

– Han har främst visat att han kan spela ett bra defensivt spel och vara fysiskt i rätt lägen för att sätta stopp för motståndarna. Spelmässigt har det blivit bättre och bättre efter hand och han tillför även en elakhet vi kanske tidigare saknat och som vi kommer att behöva än mer av nu under slutet av säsongen, säger MODO Hockeys Andreas Johansson och avslutar:

– Jan Brejcak har visat att han är ett superproffs i otroligt bra form där han alltid kommer förberedd på bästa sätt till träning och match. Han är även en spelare som på kort tid blivit omtyckt i gruppen, visat upp en otroligt bra attityd samt är stolt över att representera MODO Hockey.