Inför söndagens match mot Västervik: "Ett möte vi ser fram emot"
Publicerad: 2016-10-08

MODO Hockey kommer senast från förlust i bortamatchen mot Vita Hästen som spelades i Norrköping på fredag kväll. Efter en nattlig bussresa hem till Örnsköldsvik och en träning under lördag eftermiddag laddar nu laget om för den här veckans fjärde och sista match när Västervik gästar Fjällräven Center på söndag med nedsläpp klockan 16:00. "Västervik har gjort det bra i inledningen av serien och det här har alla förutsättningar för att bli en rolig match som vi ser fram emot", säger MODO Hockeys huvudtränare Andreas Johansson inför matchen.

Det blev en snöplig förlust i Himmelstalundshallen för MODO Hockey då Vita Hästen sköt 2-1 när endast sekunder återstod av matchen. Jonathan Bjurö räddade 35/37 skott för en räddningsprocent på 94,59 och Patrik Karlkvist sköt MODO Hockeys enda mål i mötet vilket var hans sjunde på åtta spelade matcher.

– Vi var kvar i bussen och det var ingen bra insats från vår sida. I slutet av matchen när de avgör var vi för svaga i mitten av banan och forwards var tyvärr för trötta i det läget. Jonathan (Bjurö) gör flera viktiga räddningar i skedet när vi ligger under med 1-0 och gav oss chansen att både komma tillbaka i matchen och att avgöra den, så ingen skugga ska falla över honom, sammanfattar MODO Hockeys huvudtränare Andreas Johansson.

"Roligt med många matcher på en vecka"

Nu väntar Västervik i omgång 9 för MODO Hockey, ett Västervik som toppar den HockeyAllsvenskan tabellen med 20 inspelade poäng och endast en förlust på de åtta första omgångarna. Västervik kommer senast från seger med 3-2 mot Pantern på hemmaplan och från publikplats kan Olle Liss (5+4) och Fredric Andersson (3+6) vara värda att hålla ett extra öga på tillsammans med MODO-bekantingen Conny Strömberg som inlett med sex poäng (2+4) på de inledande matcherna.

– Västervik har inlett säsongen på ett bra sätt och vi ser fram emot söndagens möte. Söndag är för övrigt en klassisk hockeydag och att det är många matcher under en och samma vecka är inga som helst problem för oss, snarare är det bara roligt då det är matcherna vi ser fram emot, säger Andreas Johansson och avslutar:

– Vi hade en bra träning under lördagen med mycket positiv energi och vi kommer laddade för att avsluta den här veckan på bästa sätt.

Biljetter till matchen finns hos våra ombud eller på modo.ebiljett.nu

Familjens dag i Fjällräven Center

Familjens dag startar direkt i entréhallen och i gamla Victory bar där det sker massor av aktiviteter innan nedsläpp. Ansiktsmålning, busa med Humlan, barntrubadur, fruktstund och hoppborg är en bra uppladdning där även humlerummet på plan 2 är öppet innan och under matchen som startar 16:00 när MODO Hockey möter Västervik.

Mer om familjens dag och familjebiljetter

Press- och Marknadschef, MODO Hockey Frank Eriksson