Lövgren, Tougas, Olofsson och Cava lämnar MODO Hockey

25 april 2019 16:00
MODO-tröjor i omklädningsrum
Dam

Det står nu klart att Ellen Lövgren, Kaitlyn Tougas, Johanna Olofsson och Michela Cava inte kommer att representera MODO Hockey den kommande säsongen i SDHL. "Vi tackar spelarna för deras insatser i föreningen och önskar alla lycka till i framtiden", kommenterar huvudtränare Björn Edlund.


MODO Hockeys lagbygge inför SDHL 2019/2020 är i full gång där nyheter kommer att presenteras löpande den närmsta tiden. Det står dock klart att spelarna Ellen Lövgren, Kaitlyn Tougas, Johanna Olofsson och Michela Cava lämnar MODO Hockey.

– Samtliga spelare har blivit erbjuden en fortsättning i föreningen men valt att tacka nej och fortsätta sina karriärer på andra håll. Det har varit bra dialoger där vi känner att vi har gjort vad vi kunnat i respektive situation, men det är en del av branschen att spelare kommer och går, kommenterar MODO Hockeys huvudtränare Björn Edlund och avslutar:

– Vi önskar alla spelare lycka till i framtiden och tackar för deras insatser i MODO Hockey. Vi har kommit längre i lagbygget nu än motsvarande tid förra året. Vi fortsätter arbetet med att ha ett slagkraftigt lag även den kommande säsongen där det finns spelare på kontrakt som vi ser fram emot att presentera den närmaste tiden.

Kontraktsläget i MODO Hockey inför 2019/2020