14 mål och två segrar av två möjliga

2 december 2018 20:45
Junior

Det blev två segrar för MODO Hockey i J18 Elit Norra när man under helgen gästade Östersund och Kramfors-Alliansen för bortamöten mot de respektive lagen. Fredagens match mot Östersund slutade med seger med 6-2 och söndagens match mot Kramfors-Alliansen slutade med seger med 8-2.


MODO Hockey har varit på bortaturné under helgen för två matcher i J18 Elit Norra, där man på fredagens gästade Östersund och på söndagen Kramfors-Alliansen.

Det var hemmalaget som tog ledningen i fredagens match när Östersund gjorde 1-0 drygt fyra minuter in i matchen. Men efter det var det MODO Hockey som skulle ta tag i taktpinnen och göra målen.

Med fem minuter kvar av första perioden gjorde MODO två mål inom loppet av dryga minuten och de två målen från Oskar Håkansson och Vilmer Svartvadet såg till att MODO hade ledningen in i första paus.

Endast ett mål föll i den andra perioden och det var MODO som utökade ledningen då Wictor Åhström satte 1-3 med drygt halva matchen spelad.

Den tredje perioden skulle innehålla fyra mål där gästande MODO stod för tre av dem. Fyra minuter in i sista perioden utökade Jeremias Lindewall till 1-4 innan Östersund reducerade.

Men två i slutet av matchen fastställde slutresultatet till 2-6, målen från Hugo Styf och Oskar Edmundsson.

Målrik seger mot Kramfors-Alliansen

MODO tog tag i taktpinnen direkt i söndagens möte med Kramfors-Alliansen. Med två mål slutet av första perioden, målen genom Isak Norén och Hugo Styf, slog man an tonen för matchen.

Fyra raka mål från gästerna i andra perioden såg till att det stod 0-6 på tavlan efter 40 minuter. MODO Hockeys mål i andra perioden gjordes i tur och ordning av Casper Moberg, Oskar Edmundsson, Isak Norén och Elias Stenman.

Den tredje perioden blev en transportsträcka där de båda lagen skulle göra två mål vardera. Kramfors-Alliansen inledde målskyttet i slutakten innan Vilmer Svartvadet gjorde 1-7. En ny reducering kom från hemmalaget men med tre minuter kvar av matchen fastställde Casper Moberg slutresultatet till 2-8.