Kom i tid – och klä dig i rött!
Publicerad: 2022-04-07
SLUTSPEL 2022
På lördag kväll är det äntligen dags för oss att kliva in i semifinalspelet, hemma mot Björklöven. Det kommer att vara fullsatt i Hägglunds Arena vilket givetvis borgar för en magisk stämning. Här följer en del viktig och matnyttig information inför matchen.

KOM I GOD TID

Först och främst: I och med att det blir fullsatt, vilket innebär 7115 åskådare, så ber vi er alla att komma i så god tid som möjligt så att alla hinner in till sin plats i arenan innan nedsläpp. Visitation av besökarna kommer att ske, vilket gör att proceduren att ta sig in genom dörrarna tar lite längre tid än vanligt. Så kom i tid!

KLÄ DIG I RÖTT

Vi vill verkligen uppmana alla att klä sig i rött! Ingenting slår en fullsatt Hägglunds Arena som lyser i rätt färg. Med er MoDoiter på läktaren har vi en sjätte utespelare som gör skillnad ute på isen. Hjälp till att färga arenan röd och att skapa den där unika atmosfären som bara går att få till i en fullsatt, gungande hemmaarena!

DET HÄNDER I ARENAN

Matchen startar klockan 18.30 på lördagskvällen, vilket innebär att arenans portar öppnar klockan 16.30. Restaurang Victory är fullbokad, men det finns gott om möjligheter till förtäring för den som önskar äta någonting innan match.

Guldbaren i entréhallen har platser kvar i skrivande stund. Gör din bokning på denna länk.

I Locker Room serveras Hockeymålet innan match för 179 kronor.

Efter matchen håller Time Out (plan 4) och Aspen (plan 2) öppet till 22.30 respektive 23.30 och i entréhallen är det efterfest. Patriks Combo uppträder på scen!

BILJETTER TILL SEMIFINAL 2

Det är ju inte bara en hemmamatch som ska spelas de närmaste dagarna, utan hemmaplansfördelen gör att vi inleder med två raka hemmamatcher.

Måndagens match har nedsläpp klockan 19.00. Säsongskortsinnehavare, medlemmar i MoDo Hockey, medlemmar i Lumberjacks samt de som köpt biljett till någon av kvartsfinalerna har haft förtur till biljetter under veckan. På fredag klockan 13.00 öppnar det allmänna biljettsläppet på modo.ebiljett.nu.

Vi gör det här tillsammans. Välkomna till Hägglunds Arena!

Press- och kommunikationsansvarig Jon Häggqvist